2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک تروخدابیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 86 پست
ممنون قشنگم بعددوماه اقدام باردارشدم عزیزم فقط ویتامین واسیدفولیک مصرف کردم واز ایمپو کمک گرفتم روز ...

عآها مرسی نفس

میگم خب من شوهرمو چجوری تقویت کنم اسپرمشو 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
عآها مرسی نفس میگم خب من شوهرمو چجوری تقویت کنم اسپرمشو 

ط چای اش (هل، دارچین، به لیمو، اویشن) ازاینا بریز، گوشت گوسفندیا مرغ محلی، یاغاز اینابده صبحانه تخمرغ ابپزبده یابتونی تخم غاز بدی، میوه، ورزش، آجیل الن فصل پسته وگردو وفندق تازه اس باکمترین قیمت میتونی بخری پسته دامغان الن هس کیلو۱۳٠تا۱۸٠

نشتون وسوتون پتی انتظارا🤍🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ط چای اش (هل، دارچین، به لیمو، اویشن) ازاینا بریز، گوشت گوسفندیا مرغ محلی، یاغاز اینابده صبحان ...

دمت گرم حتمن انجام میدم مرسی عزیزم

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
خیلی بده واقعا و اینش بدتره حامیه عاطفی هم نداشته باشی ...همسرم از روزی که فهمید فقط یا تکون میخوردم ...

اره واقعا الان بدترین روزامودارم حالاچون دکترگفته بعدسه ماه این ماه هرکارکردم شوهرم راضی شه اقدام کنیم قبول نکرد حالااسترس این که ماه بعدیاحامله بشم یانشمم بماند

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
اره واقعا الان بدترین روزامودارم حالاچون دکترگفته بعدسه ماه این ماه هرکارکردم شوهرم راضی شه اقدام کن ...

انشالله که باردار میشی و بهترین مادر دنیا میشی ...میگم بعد از سقطت خونریزیت چطوری بود من با دارو س ق ط کردم فقط روز اول خونریزی داشتم الان خیلی کمه میترسم بقایا بمونه باز درگیر دکترو این چیزا شم چیزی مصرف کردی که پاکسازی بشه رحمت ؟ 

انشالله که باردار میشی و بهترین مادر دنیا میشی ...میگم بعد از سقطت خونریزیت چطوری بود من با دارو س ق ...

مرسی عزیزدلم😘

من تاقبل افتادن جنین خونریزی زیادبود ولی بعدسقط خیلی کم شد و بعد8روزپاک شدم اگه بقایابمونه هم باپریودای بعدخودش میوفته فقط زعفرون زیاد بخور هرچی مونده بیوفته

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
انشالله که باردار میشی و بهترین مادر دنیا میشی ...میگم بعد از سقطت خونریزیت چطوری بود من با دارو س ق ...

برای پاکسازی زعفرون ورازیانه استفاده کردم گرمیجاتم زیادبخور چاییاتم بانبات بخور

برای پاکسازی زعفرون ورازیانه استفاده کردم گرمیجاتم زیادبخور چاییاتم بانبات بخور

زعفرون خیلی خوردم دوروزه ام دارم‌پونه با رازیانه میخورم ...سونو رو حتما باید برم ؟ ببخشید اگه وقتتو‌میگیرم‌یکم‌زیاد استرس دارم دست خودم‌نیست 

زعفرون خیلی خوردم دوروزه ام دارم‌پونه با رازیانه میخورم ...سونو رو حتما باید برم ؟ ببخشید اگه وقتتو‌ ...

من که سونونرفتم گلم دکترمم گفت باپریودای بعدمیوفته ولی اگه خیلی استرس داری یه سونوبده خیالت راحت شه