2777
2789
عنوان

آزمون تعیین سطح

172 بازدید | 7 پست

سلام 

امروز میخوام برم برای آزمون تعیین سطح یکم استرس دارم

کسی میدونه سوالاش چطورین؟ 

اگه میشه یکم راهنماییم کنید

چون من تا نصف کتاب family and friends یک رو خونده بودم بعد دیگه نرفتم

میخوام بدونم سوالاش چطورین میترسم به جای اینکه ادامه ی همین کتابو بدم بندازنم سطح پایین تر😐🤦🏻‍♀️

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

ینی واقعا کسی نیست؟😐💔

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین تر از این سطح دیگه نیست آخه

آخه این شخصی که تعیین سطح میکنه از اوناییه که یه اشتباه کنی میندازتت کتابای آکسفورد! 

ینی همونایی که فقط حروف و اینارو یاد میدن://

گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه چیا میپرسن که حداقل بدونم! 

خوب اگر بلد نباشی کار درستی میکنه

😐ببخشید جسارتا الان من اینجا راهکار خواستم و پرسیدم که ببینم چطوریه

اینکه شما میگید کار درستی میکنه بله! 

الانم من سوالم مربوط به یه چیز دیگه بود

من زبانم خوبه! 

فقط میخوام با سوالایی که میکنن بیشتر آشنا شم که استرس نگیرم😐

😐ببخشید جسارتا الان من اینجا راهکار خواستم و پرسیدم که ببینم چطوریه اینکه شما میگید کار درستی میکن ...

عزیزم شما هنوز اصلا به زبان نرسیدی که میگید زبانم خوبه ..ترم یکی دیگه ...بهتره به جای استرس ..همون کتابت رو مرور کنی ..چون اصلا چییزی نداره که بخوای استرس داشته باشی

ازت درباره بیوگرافی میپرسه،مثلا میگه اسمتو کامل بگو،بگو چند سالته،اسم مامانت چیه،چند سالشه مامانت،بهت میگه الان بگو مامانت چیکار میکنه،بعد بهت میگه یه جمله رو ترجمه کن برام و....(من یه اشتباهی کردم انداختنم ۶ ترم بالا تر:)اگه میخوای همون کتابو ادامه بدی،اگه کتابت مال سطح نوجوان بوده،بزن تعیین سطح نوجوان به سن و اینا هم که زده توجه نکن،اگه کتابت مال سطح کودک بوده بزن تعیین سطح کودک تا در حد اون کتابی که یاد گرفتی ازت بپرسن و نفرستنت بالاتر یا پایین تر!