2777
2789

سلام دوستان من همیشه یکساعت قبل ازپریود دل درد داشتم اما اینسری ۵روزقبل ازپریودم یک نقطه زیرنافم درد میگیره برا چن دقیقه گاهی دردش میریزه زیردلم دوساله ونیم اقدام کردم ب بارداری نتیجه نداده گاهی کشاله ران سمت راست دردمیگیره خیلی هم عصبی شدم حال حوصله هیچیو هیچکس ندارم 

هیییی من موندم چجوری پریود شم

۸ تیر باید بشم ولی میترسم نشم

نمیدونم چیکار کنم

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه اینطور بودم حس کردم شاید باردارم ولی متاسفانه پری اومد ،ان شاالله که بحق آقا امام زمان ش ...

مرسی عزیزم پناه برخدا دیگه واقعااخسته شدم ازانتظار ازعلائم بارداری ک اخرش پریود میشم ان شاالله دامن همه چشم انتظارا سبز بشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8905600/کی-حقوق-خونده-وکیل-ها-و-حقوق-خوان-ها-میشه-بیاین-عزیزم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
مرسی عزیزم پناه برخدا دیگه واقعااخسته شدم ازانتظار ازعلائم بارداری ک اخرش پریود میشم ان شاالله دامن ...

الهی آمین درکت میکنم  انتظار بده من ماه دوم اقدامم بود وقتی پریود شدم داشتم دیوونه میشدم الهی شما آخرین ماه انتظارت باشه

مرسی عزیزم پناه برخدا دیگه واقعااخسته شدم ازانتظار ازعلائم بارداری ک اخرش پریود میشم ان شاالله دامن ...

انتظار سخت ترین کار دنیاست اونم برای ما که میخواییم مامان شیم 

ایشالله خدا دامن ما منتظررا سبز کنه 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
انتظار سخت ترین کار دنیاست اونم برای ما که میخواییم مامان شیم  ایشالله خدا دامن ما منتظررا سبز ...

ان شاءالله فقط ماها ک انتظار کشیدیم میتونیم همدیگرو درک کنیم خیلی سخته من ک خیلی ناامید شدم بریدم نزدیک روزای پریود ک میشم ازهمیشه داغونترم

من بعله دوساله زیرنظر دکتر هستم هیچ مشکلی ندارم ولی باردارنمیشم اون اوایل دوتا سقط داشتم بعداز اون د ...

خب وقتی هیچ مشکلی نیس دکتر نمیگه چرا نمیشه پس؟یعنی به خاطر سقط؟

قربان بودنت بروم...❤