2777
2789

سلام من سیکلام ۲۸روز هست حالا این ماه پریودم خوب شد رازیانه خوردم تا ده روز دیگه نخوردم و اقدامم داشتم اخرین پریودم ۲۷ اردیبهشت بود حالا ده روز تاخیر دارم روز ۴ تاخیر بیبی مدیکور زدم هاله افتاد روز ۶ یه مارک دیکه زدم منفی بود حالا رابطه داشتمه و از دیروز کمر درد دارم حس پریودشدن هرلخظه حس میکنم خیس شدمه پهلوی راستم درد میکنع چندروزم نفخ داشتم و زیر دلم درد میکرد سفت میشد

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باردار شدیه

شما این علائمو داشتی؟من شوهرم مشکل داره خودم سالم بود حالا نگرانم نکنه مشکلی پیش اومده برام همیشه جوش میزدم قبل پری ولی الان یه دونه جوشم ندارم ولی دلم درد میکنه

دل مرنجان
شما این علائمو داشتی؟من شوهرم مشکل داره خودم سالم بود حالا نگرانم نکنه مشکلی پیش اومده برام همیشه جو ...

منم همه علایم پری و داشتم عزیزم ولی جوش نزدم درد سینه و کمر و زیر دل

تیکر یکسالگی گل پسرم  
منم همه علایم وری و داشتم عزیزم ولی جوش نزدم درد سینه و کمر و زیر دل

شما سینه درد داشتی؟ اخه من اصلا سینهام درد نمیکنه روز چندتاخیر فهمیدی بارداری

دل مرنجان
شما سینه درد داشتی؟ اخه من اصلا سینهام درد نمیکنه روز چندتاخیر فهمیدی بارداری

بله چون ماه های قبل هم سفت میشدن سینه هام و درد داشتن.... من دو روز بعد موعد فهمیدم چون اصلا سابقه تاخیر نداشتم ک هیچ اگر هم فعالیت میکردم جلو مینداختم

اولین بار بود ک عقب مینداختم بیبی زدم همون روز هم آزمایش خون دادم

تیکر یکسالگی گل پسرم  
واقعا من همیشه میخوردم وپریودمم ۲۸ روز بود فقط این ماه اینجوری شدمه

سیستم منو به هم ریخت

انشالله شما باردار هستید

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔