2777
2789
عنوان

اگر تجربه دارید

78 بازدید | 10 پست

دوستان اصلا به رمال اعتقادی ندارم   چند روز پیش برادرم به من گفت برا کمر دردم خانمی رو بهم معرفی کردن که دارو گیاهی درست میکنه  ولی مرد نمیپذیره   بیا برو پیشش و مشکل کمرم رو بگو تا برام دارو درست کنه   منم رفتم 

خانمه تا متو دید گفت شما مریضی   من ترسیدم چون مشکلی نداشتم تا اون ساعت 

گفت نترس مریضی مهمی نیست ولی برو دکتر 

از اونروز تا الان دلشوره و ضعف ولم نمیکنه انگار احساس میکنم واقعا مریض شدم    نمیدونم چه کنم میخوام باور نکنم ولی ذهنم درگیره  و دلشوره  استرس بی حالی ولم نمیکنه   چکار کنم به نظرتون؟

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
برو دکتر چکاپ بده😐😂 اگر گفت مشکلی نداری سعی کن روت تاثیر نزاره و تلقین نکنی چون حالت بد میشه

میترسم واقعااااا     داشتم زندگیمو میکردم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینقدر بهش ایمان پیدا کردی با یبار دیدنش حرفش روت اثر کنه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میترسم واقعااااا     داشتم زندگیمو میکردم 😔

نترس عزیزم خودشم گفت بیماری خاصی نیست 

شاید بخاطر کمر دردت گفته پیش من نیا برو دکتر 😂

ولی کلا هر از چند وقتی باید چکاپ بدی دیگه بری خوبه

یعنی اینقدر بهش ایمان پیدا کردی با یبار دیدنش حرفش روت اثر کنه؟ 

نمیدونم چرا تحت تاثیر قرار گرفتم    آگر میگفت خودم دارو میدم میگفتم میخواد سوءاستفاده کنه   ولی دوسه بار تاکید کرد برو دکتر   بیماری تو روده و معده داری 

نترس عزیزم خودشم گفت بیماری خاصی نیست  شاید بخاطر کمر دردت گفته پیش من نیا برو دکتر 😂 ولی کل ...

برادرم کمر درد داشت  و برا مشکل او رفته بودم   در مورد خودم کاری نداشتم 

نترس عزیزم چیزی نیست، 

منم یبار همراه دوستم رفتم پیش اونا که یه مدت مد بود ارتعاش بدنو حس میکردن مریضی رو تشخیص میدادن، 

من فقط همراه بودم ولی تا منو دید بهم گفت شما مشکل کبدی داری مریضی، 

ینی ته دلم خالی شد خیلی ترسیدم، ازمایش دادم و سونو و کلی دکتر رفتم اما خدا رو شکر هیچ مشکلی نبود. 

جدی نگیر اینا رو ولی چکاپ رو بده 

نمیدونم چرا تحت تاثیر قرار گرفتم    آگر میگفت خودم دارو میدم میگفتم میخواد سوءاستفاده کنه& ...

اگه واقعا اذیت نیستی و مشکلی نداری بیخیال  شاید خانمه طب سنتی کار میکنه ممکنه از صورتت یه علائمی دیده و خواسته مثلا بگه خیلی بلدم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻