2777
2789
عنوان

دوست خواهرم حیف شد…😞

13924 بازدید | 65 پست

خواهرم یه دوستی داره که چندین ساله سابقه ی دوستیشون، اسم دوستشو مثلا بگم زهره

زهره تقریبا ۱۵ سال پیش عروس شد، با پسری که یکی دوسال باهاش دوست بود ازدواج کرد، اسم پسرم مثلا بگیم فرهاد

اوایل ازدواجشون باهم خیلی خوب بودن، زهره عااااشق فرهاد بود

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه کم کم بداخلاقیای فرهاد شروع شد

زهره پیش خواهرم درددل میکرد

بچه دار هم نمیشدن

فرهاد دیگه زهره رو دوست نداشت و حتی کتکش میزد ولی زهره چون عاشقش بود صداشو درنمیاورد و تحمل میکرد

خانواده فرهاد همشون زهره رو خیلی دوست داشتن چون زهره واااقعا زن خوش اخلاق و خوبی بود

تا اینکه تقریبا سه ماه پیش داداش زهره خودکشی کرد

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
بعد زندگیشون خراب شد و الان میخوان طلاق بگیرن... نمیخواد تا اخر برین

و اینکه زهره به فرهاد  شک میکنه میبینه شکش درسته و اون موقع حامله بوده

:/😂

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....