2777
2789
عنوان

چجوری جواب ادم بی معرفتو میدین؟

58 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه همکار دارم از اون پاچه خوارهای چاپلوس زبون دراز و پرحاشیه. حالا همسرم و من سه هفته پیش کرونا گرفتیم و دوهفته افتاده بودیم. باردارم هستم و این خانم و شوهرش که به اصطلاح دوست خانوادگی مان یه زنگ نزدن. در حالیکه بقیه دوستام غذا میپختن میفرستادن و میوه و دمنوش حتی میاوردن دم خونمون میگذاشتن میرفتن و من از لطفشون واقعا غافلگیر شدم. اما ایشون کاری نداشت اصلا. 

حالا تا یه ساعت دیگه یه جشنی دعوتم که میبینمش. با شماختی که ازش دارم هی میخواد واییی مریض بودی وای خوب شدی؟

یه تیکه ای جیزی دلم میخواد بهش بندازم لطفا راهنماییم کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم شثهرش امروز شوهرمو تو والیبال دیده گفته خوب شدین؟ شنبدم مریض بودین 

شوهرمم جواب معمولی داده و تشکر کرده. وای من میخپام یه چیزی به زنه بگم امروز که اینقد ادای ادمای خوبو درمیاره ولی بی معرفته. واقعا خیلی دلم شکسته. همیشه هم تیکه میندازه به. ادما و حرف تو دلشو میزنه. نمیخوام حرفم تو گلوم بمونه

البته نمیخوام شخصیت خودمو زیر سوال ببرم و بهش القا کنم ادم متوقعی هستم. 

چرا انتظار داشتی ازش؟ خب شاید واقعا نمیتونسته تو اون شرایط بفکر شما باشه، ،، ولی خب شماهم اصلا ب روش ...

اخه راستش ما یه گروه عده هفت هشت نفریم که خیلی تو سختیاها بهم کمک کردیم. پنج ساله تو ی شهریم تو خارج ایران و تقریبا جز همدیگر کسیو نداریم. وگرنه حرفت درسته. انتظار نباید به طور کلی داشت

اولا نباید انتظار داشته باشی

تو این مواقع هرکس نسبت به اون مهر درونیش یکاری میکنه و اجباری توش نیس

اگ پرسید بگو اره خیلی اذیت شدیم باز دوستان هوامونو داشتن و خیلی سخت نگذشت

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم