2777
2789

من و جی سی میخورم تو پنج روز سه کیلو کم کردم فقط بی خاب شدم ولی خب موثره چون دختر خاله شوهرم با جی سی تو یکماه ده کیلو کم کرد عوارضم گفت نداشت گفت اگ ویتامین بدنت تامین کنی چیزیت نمیشه اگ نکنی ضعف میکنی ب سرم میرسی و ریزش مو ولی من غذا مو شده ب زور میخورم کم چون کلا اشهامو کور کرده میخورم با ویتامین ک مریض نشم 

دختر خاله خودمم گلوریا خورد ولی اون میگفت طپش قلب و بی خابی و اعصبی بودم 

والا ی نفر الفا مصرف کرد با ورزش چهار کیلو کم کرد گفت خوب بود ولی لاغری سریع نداره کم کم لاغر میشی

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
من و جی سی میخورم تو پنج روز سه کیلو کم کردم فقط بی خاب شدم ولی خب موثره چون دختر خاله شوهرم با جی س ...

اره راس میگه اوایل هست برای همون درس میشی من لاغر شدم با آلفا پنج کیلو دیگه نمی‌خوام همه جام رو لاغر کرد با دو سه لیتر آب میخورم کل روز که بیرون روی زیاد برم ادرار زیاد قرص اثرش نباشه بدنم دفع بشه الان وزنم خوب شده شصت هستم نمی‌خوام بخورم پانزده روز خوردم میگم دیگه نخورم بقیه اش بمونه بیشتر از این نمی‌خوام لاغر بشم میگم رعایت کنم چون من غذا هم قبل قرص نمی‌خوردم فقط خواستم چربی های گذشته تو بارداری داشتم بسوزه اونا رفتن حالا میگم بزارم کنار بعد بخورم دیدم اشتها دارم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره راس میگه اوایل هست برای همون درس میشی من لاغر شدم با آلفا پنج کیلو دیگه نمی‌خوام همه جام رو لاغر ...

اره بعدش باید مراقب باشی چون تا ولش کنی ضعف میکنی و غذات دو برابر میشه و علاوه بر وزن قبلیت دو برابر اضاف میکنی چون بدنت ضعف داره میخاد ضعفشو جبران کنه سر گیجه میده بهت باید کم کم بزاریش کنار منم جی سیو میخاستم بزارم کنار نمیشد گشنم میشد حالا یروز درمیونش کردم بعد دروز یبار و هی ب مرور کمش میکنم ک یهو اشتهام برنگرده 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
اره بعدش باید مراقب باشی چون تا ولش کنی ضعف میکنی و غذات دو برابر میشه و علاوه بر وزن قبلیت دو برابر ...

میدونی چیه من قبلاً هم نمی‌خوردم ولی این چربی گذشته ام نمی‌رفت ورزش هم میکردم نمیشد آه خیلی نگرانم 

من چند سال پیش میخواسم با قرص لاغر کنم هنوز دارم عوارض اون موقعه رو پس میدم معدم داغون شده  به ...

من یه دوره میخورم زیاد نیست که کسیکه وزنش خیلی زیاده با قرص میخواد لاغر کنه چون چند دوره میگیره من وزنم زیاد نبود شصت و پنج بود همه جام لاغر بود بجز ران و باسن که سوزوندم با قرص بعد قرص دیگه هر خوردم اون میشه اصولی غذام رو میخورم ذاتا کم اشتها هستم