2777
2789
عنوان

خوشگلا بیایین 🥰

76 بازدید | 6 پست

سلام جیگلا چطورین میگم کیا اینجا برنامه افلاطون یا پلاتو داره ایدیشو بذاره همو پیدا کنیم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
جانم😁

یه برنامه است به اسم پلاتو بازی‌های مختلفی داره و مختلط گروه هم میشه زد اونجا بازی انلاین

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برنامه است به اسم پلاتو بازی‌های مختلفی داره و مختلط گروه هم میشه زد اونجا بازی انلاین

من فقط متن تاپیک رو خوندم بی ادبی بود اگه نیام چون صدام زدی😁 این برنامه رو ندارم شرمنده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
من فقط متن تاپیک رو خوندم بی ادبی بود اگه نیام چون صدام زدی😁 این برنامه رو ندارم شرمنده

😂باشه فدای سرت گل

سلام عقشم چطولی 

سلام دورت بگردم خوبم تو خوبی