الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مدرک همون گامحا رو گرفتم،اره خوبه و سعی کن نمره مدرک بالا باشه،بگرد دنبال هنرجو مثلا مهدکودک ها یا خانه بازی و بسیج و هرجایی که کلاس تابستانه داره،هم برای خودت دوره میشه و هم کسب درامد
واقعا مدرکش معتبره دیگع؟؟ تو دارلقران و مدرسه ها برم خوبه؟؟ استقبال میکنند خانواده ها درکل استقبال ...
خانواده ها که اصلا درگیر مدرک نیستن تو با موسس و مدیر مراکز طرف هستی،اونا هم با اسم گامحا کار ندارن همین که ببینن مدرک تحت تایید اموزش و پرورش هست حله،بله معتبر هست،پی گیر هنرجو باش
از همین الان ک دارم میرم دوره هم پیگیر باشم؟؟ امتحانش هم تیوری داره هم عملی؟؟
اره،میتونی بگی مدرکم هنوز اماده نیست ضمن این که سه چهار ترم اول رو توی دو جلسه به شما یاد میدن ولی شما به بچه ها هر ترم رو توی ۸ جلسه یاد میدی(بچه های ۵ ساله اعداد بلد نیستن) یه براوردی هم از بازار کار دستت میاد
سلام و آرزوی موفقیت،مهدکودک ها زیر نظر بهزیستی هستن،از اونجا میتونی اقدام کنی،خیلی از موسسات قرآنی هم دوره های مربیگری مهد میگذارن اونم از سازمان تبلیغات یا دارالقرآن های شهرتون میتونی پی گیری کنی