2777
2789
عنوان

چه رنگی کنم موهامو برای عروسیم

224 بازدید | 12 پست

سلام 

چند هفته دیگه عروسیمه میخوام موهامو رنگ کنم چون دورنگیه پایینش قهوه ای روشن و بالاش هم که رنگ موهای خودم که خرماییه 

نمیخوام هایلایت و آمبره و دکلره و اینا انجام بدم یه رنگ موی ساده میخوام که بدون دکلره در بیاد 

به نظرتون چه رنگی کنم که قشنگ بشه تو شینیونم 

اگر عکس دارید برام بفرستید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان رنگ ساده تو شینیون قشنگ نمیشه

حداقل ی لایت بزن

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

مشکی هیچوقت از مد نمیوفته یع زمون زرد عقدی میکرد از مد افتاد یه زمون مش از مد افتاد بزار مشکی بمونه همیشع مده به قول دوستمون شکلاتیم خوبه :)

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
از دکلره میترسم 

چرا

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
که موهام زبر و خراب بشه چون همینجوری موهام زود به زود موخوره میزنه و خشکه 

اولا که عروسی آدم ی شبه پس خوشگل بشه آدم بعد هر اتفاقی میخاد بیوفته دیگه اشکال نداره

دوما از ماسک مو داخل حمام و بیرون از حمام استفاده کن اگه به موهات برسی هیچیش نمیشه

من موهام بلنده دکلره کردم موهامم حسابی خشکه ولی بهش میرسم هیچیش نشده