سلام دوستان ./ من ی دختر دارم الان ماه اوله اقدام کردم میخواستم ببینم شما رو بارداری دوم درد سینه داشتین ؟ من یکم درد میکنن ولی مثل بارداری اولم سفت نشدن و شل ان هنوز و خیلی هم حساس نشدن، ۴ روز مونده تا موعودم
من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم که با هم تبادل نظر کنیم
جنسیت بچت چیه من اینجوریم که بچم پسره ولی سردخترم ن اینجوری نبودم
راستش ان تی که رفتم هنوز معلوم نبود ولی گف احتمالا دختره
ولی بقول شما بارداری اولم اصلا اینجوری نبود حتی تا ماه آخر سایز سینمم تغییر نکرده بود اصلا بچه اولم دختر
من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم که با هم تبادل نظر کنیم
راستش ان تی که رفتم هنوز معلوم نبود ولی گف احتمالا دختره ولی بقول شما بارداری اولم اصلا اینجو ...
منم بچه اولم دختره الانم باردارم پسره ولی ورم ودرد شدید سینه دارم از قبل اینکه بفهمم باردارم تاحالا که 29 هفتمه وچندتا دیدم اینجورین که باز بچشون پسره گفتم ممکنه ربط راشته باشه