2777
2789
عنوان

روغن زیتون گذاشتم رو موهام😐

2983 بازدید | 15 پست

خیلیییی موهام خشک و وزه پوست سرمم انقدر خشکه که شوره زدم ۱۰ روز نرم حموم خشکه خشک😐

نارگیل هی استفاده کردم اصلا جواب نداد الان روغن زیتون گذاشتم چند ساعت بمونه😫بوش میمونه بعد شستن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیمونه  نرم کننده هم استفاده کن برای شوره شامپوی ایروکس پیشنهاد میدم خودم جواب گرفتم

اخه اکثر شوره ها چربن شامپو ضد شوره هم چربی اضافه مو رو میگیره من که کله ام خشکککک😂

روغن زیتون بدتر مو رو خشک میکنه،روغن ارگان اصل یا روغن نارگیل اصل استفاده کن ،روغن نارگیل دو قطره کف ...

روغن نارگیل اصلا جواب بهم نمیده بدتر خشک میکنه موهامو🥲

اخه اکثر شوره ها چربن شامپو ضد شوره هم چربی اضافه مو رو میگیره من که کله ام خشکککک😂

شامپو بدون سولفات و اینکه شامپو فقط رو ریشه مو  نه ساقه کف رو ساقه ها بیاد فقط ، چنگ هم نباید بزنی ،از بالا به پایین به حالت ماساژ

روغن نارگیل اصلا جواب بهم نمیده بدتر خشک میکنه موهامو🥲

چون یا اصل نیست یا زیاد میزنی ،روغن نارگیل اصل تو دمای نسبتا خنک کدر و جامد میشه تو گرما مایع شفاف ، روغن ارگان از همه بهتره ،سرم مو میلک شیک هم فوق العادس