2777
2789

قفلو عوض کن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چه حقی؟؟ببخشیدااین جورمواردمشکل ازهمسرته چراهمچین اجازه ای میده ب مادرش؟خونه حرمت داره

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
ااونکه سمت مادرش علیل کلا خط قرمزشه نمیشه گفت بالاچشش ابروئه

دیگه کاریش نمیشه کرد اهمیت نده 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

مادرشوهر منم اونجوری بود +اینکه کل خونه رو جارو میکرد می‌برد یخچال رو خالی میکرد شوهرم قفل رو عوض کرد بعد اینکه فهمید یه جوری جلز و ولز میکرد که نگو 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
خونتو قفل کن اگه گفت چرا قفل کردی بگو خونه حریم شخصی آدمه من خوشم نمیاد کسی تو خونم سرک بکشه دوبار ...

اانانقد بی شرف وحیاست که دست میزاره روخودش وغش مش میکنه شر میشه برام بابا 8سال تحملش کردم چند ماهم روش دعا کنید سرسلامت خونه بخرم برم مستقل بشم