2777
2789
عنوان

دیگه کافیه

89 بازدید | 12 پست

بچه ها من پانزده ساله که ازدواج کردم و دوتا بچه دارم بزرگی ۱۱,سالشه 

توی این پونزده سال من شاید ۴۰درصد مواقع مهمون داشتم درس خوندم کار کردم همیشه و مداوم الانم دانشجوی دکتری هستم و با اینکه نیاز به آرامش و تمرکز خیلی زیادی دارم اما متاسفانه اطرافیانم اصلا درکم نمیکنن و بازم هفته ای دو سه روز مهمون دارم و حتی جرات ندارم برای شوهرم غر بزنم چون فورا جبهه میگیره و دعوام میکنه که به خاطر مهمونا که بیشتر از خانواده خودش تو اخمات تو همه و غر میزنی ووو..همیشه ریختم تو خودم و الان شهریور آزمون جامع دارم و باید حسابی درس بخونم ولی متاسفانه همچنان مهمونیا به راهه و من خیلی سخته شرایطم 

چند وقتی هست که با خودم فکر میکنم من تو این پونزده سال به اندازه پنجاه سال زندگی مشترک کردم و میزبان بودم و کار کردم خانه دار بودم بچه داری هم داشتم و دیگه کافیه 

الان دیگه واقعا دوست دارم جدا بشم و برم تو لاک تنهایی خودم. بی سر و صدا و یهویی 

در ضمن رابطم با همسرم اصلا دوستانه و محبت آمیز نیست ولی اون میگه دوستم داره

دوست دارم نظراتتونو بخونم. مرسی که وقت میذارین

دوست داشتن آقایان ایران به درد خودشون میخوره. 

اذیت میکنن. یه دونه اینکه کمتر مهمون بریم و بیاییم رو نمیخوان درک کنن اونم برای دکترا !!!! 

اونوقت دوست داشتنشون کجای دلم باشه ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
دوست داشتن آقایان ایران به درد خودشون میخوره.  اذیت میکنن. یه دونه اینکه کمتر مهمون بریم و بیا ...

فقط میگن دوست داریم. که احیانا زن طلاق نگیره . به شوهر هم خدمات جنسی و خانه داری بدن و...‌‌برای زن که نمیگن برای گول زدن زنها میگن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اینکه نجنگیدی و قبول کردی، بگو بدون دعوت من مهمون نمیاد سالی یکبار دوبار داوت کن. وقتی ازدواج کردم  ۴ سال ایران بودم خانواده همسرم تهران نبودن منم هیچکدومو راه ندادم گفتم سالی یکبار دعوت میکنم اونم پدر و مادرشو یکبارم خواهر و برادرشو تو کل ۴سال گفتم ، شما از خودت مایه گذاشتی که نباید میزاشتی.

فقط میگن دوست داریم. که احیانا زن طلاق نگیره . به شوهر هم خدمات جنسی و خانه داری بدن و...‌‌برای زن ک ...

بخدا همه شون میگن دوست داریم 

ولی 

در حقیقت دارن آدم رو خفه میکنن. 

خدایی این بنده خدا مه دیگه برای دکترا داره درس میخونه 

اینم اینقدر سخته فهمش ؟؟؟

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

منه بدبخت رو نمیگی تو دوران نامزدی که همه میرن میگردن و خوش میگزرونن من همش باید تو خونه نامزد بشورم و بسابم و تمیز کنم و لباس بشورم و مخزن پر کنم و به گل و گیاه اب بدم جارو کنم کلا همه کار بعد الان ۶ ماه تقریبا نامزدیم هنوز تا سر خیابون نرفتم برا یه گردش کوچولو یه حرفی هم که میزنم میگه تو تنبلی هیچ تفریحی ندارم برا یه دست لباس باید چقد التماسش کنم تا برام بگیره اونم به انتخاب خودش که من اصلا دوس ندارم

برای اینکه نجنگیدی و قبول کردی، بگو بدون دعوت من مهمون نمیاد سالی یکبار دوبار داوت کن. وقتی ازدواج ک ...

نمیتونستم بگم نیان...شوهرمم هیچ وقت طرفم نبوده...اره دیگه نجنگیدم و الان دیگه خسته شدم

خب حتما دوستت دارن میان خونت تو هم کارا رو بده دستشون تا هم کمکت کنم هم از آئین زاویه نگا کن میان حال و هواتو عوض میکنن ولی سعی کن جوری حالی کنی که بیان کمکت

خب حتما دوستت دارن میان خونت تو هم کارا رو بده دستشون تا هم کمکت کنم هم از آئین زاویه نگا کن میان حا ...

ببین اگه فقط خانه دار بودم مشکلی نداشتم. ولی من الان هم کار میکنم و هم  واقعا به تنهایی و آرامش و تمرکز خیلی بالا احتیاج دارم اما ندارم