سلام دوستان.ی سوالی داشتم من ۶ماهه باردارم تا ماه پیش خودم ب همسرم میگفتم مشکلی با رابطه جنسی ندارم میتونم(اینم اضافه کنم خودش میگفت ن ضرر داره واست/تو سونوگرافیم لخته خون نشون داده بود/ من صبر میکنم این چند ماهه رو ) ، ولی دیگ از این ماه بالاخره تغییرات تو بدن وجود اومده و نمیشه و منم نمیتونم.دیروز با یه صحنه ای مواجه شدم ک کلی حالم خراب شد و بچمم مث خودم بی قراره مدام تکون میخوره🥺دیروز خونه بود و من داشتم میرفتم بیرون بیست دقیقه بعد ی چیزی و اوردم بزارم خونه بعد برم ک با این صحنه مواجه شدم. خودارضایی همسرم 😭اولش هول کردو..منم اومدم بیرون از خونه. زنگ و.. زد منم جوابشو نمیدادم .ولی خیلی پروعه ب خدا کلی جلو افتاده ک تو نمیتونی من برم خونه مردم خوبه یا این..باید خداتو شکر کنی واینا...اخرشم دید من کوتاه نمیام گف خوب کاری کردم از این ب بعد ببین چیکار میکنم 😭)من نمیگم نیازهاشو نمیبینم ولی ای کاش ما ک اینقدر باهم صمیمی هستیم میومد ب خودم میگفت بخدا ک خودم میگفتم هرکاری میکنی کن.ولی پنهونی انجام دادنش و انکار کردنش کلی حالمو بد کرد. منم از دیروز بعدظهر باهاش صحبت نکردم ..شب قاشق چنگال تو سفره رو پرت کرد سمتم و ی سیلی ام مهمون صورتم..ک افتاد جلو و طلبکار شد همش تو قیافه ای ..بخدا ک مود آدم تو بارداری عوض میشه دست من نیس منم قیافه نمیام براش چون مث سابق نیستم این طور فک میکنه.. دوستای مهربون ممنون میشم کمکم کنید اونایی ک باردار بودید همسرتون چیکار میکرد آیا این حرکت و ازش دیدید؟
زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
عزیزم به نظرم کاملا طبیعیه سخت نگیر بهش ،باور میکنی من حتی روز زایمانم قبل اینکه برم بیمارستان شوهرم راحتم نزاشت و باهام رابطه داشت ،آدمه نیاز داره مطمئنا و گاهی هم واقعا نمیتونه کنترل کنه خودشو سخت نگیر عزیز دلم
اول اینکه به فکر خودتو و بچت باش خودتو ناراحت نکن😘..دومم یکم خودتو برا شوهرت لوس کن بشین باهاش حرف بزن بگو دوست نداشتم اونجوری ببینمت بگو دست خودم نیست هورمونام بهم خورده حساس شدم تورم دوست دارم زود دلگیر میشم