2777
2789
عنوان

ارتودنسی

282 بازدید | 30 پست

برا فک پایینم میخوام ارتودنسی انجام بدم بخاطر بهم ریختگی دندونام ولی از دردش و دردسرای حین ارتودنسی خیلی وحشت دارم بد جور دودلم برا انجامش و اینکه حداقل یکو نیم الی دو سال طول میکشه خیلیا از دردش میترسونن کسی تجربه ای داره؟ممنون میشم راهنمایی کنه

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارتودنسی دو فک انجام دادم دردش قابل تحمله و فقط دوهفته اول ممکنه درد شدید داشته باشی حتی شاید کمتر و هرماه بعد تعویض اورینگ ها ممکنه یکم فشار روی دندونات حس کنی و مدت زمانی که باید روی دندونات باشن متغیره من همه جا شنیده بودم دوسال ولی دکترم گفتن که تا یکی دوماه دیگه بر میدارن و به یک سالم نمیرسه

اگه مراعات کنی هم درد کمتر داره هم طول درمان کمتر میشه

برای رسیدن به ارزوهام یه صلوات مهمونم میکنی لطفا 🌱

ببین میدونی فقط کجاش درد داره

اونجایی که یچیز خمیری با دست گندشون میکنن تو حلقت که فرم دندوناتو بگیره    

همیننن نترسسسسسسس  دردش قابل تحمله تو که پریودی رو باهاش کنار اومدی این که سوسکه

ببین میدونی فقط کجاش درد داره اونجایی که یچیز خمیری با دست گندشون میکنن تو حلقت که فرم دندوناتو بگی ...

دقیقا درمقابل پریودی هیچه هیچ😂👌🏻

برای رسیدن به ارزوهام یه صلوات مهمونم میکنی لطفا 🌱
هم پلاک گزاشتم هم ارتودنسی کردم

چن وقته گذاشتی؟برا ی فک؟مسواک و نخ اینا سخت نیس باهاش؟با مسکن دردش خوب میشه؟چیا میتونی بخوری؟

من 7 سال پیش فک بالامو ارتودنسی کردم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
چن وقته گذاشتی؟برا ی فک؟مسواک و نخ اینا سخت نیس باهاش؟با مسکن دردش خوب میشه؟چیا میتونی بخوری؟

هیچ چیش سخت نیس 

فقط نراقبتش اندازه گریم عروس وقت میبره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
من ارتودنسی دو فک انجام دادم دردش قابل تحمله و فقط دوهفته اول ممکنه درد شدید داشته باشی حتی شاید کمت ...

حتما بینظمیت کمه دندونم کشیدی؟دردش چطوریه؟یکی میگف من شبا گریه میکردم برا فک پایینم کش اینا میندازن؟چقدر طول کشید ردیف شد؟دندونات زرد شدن؟مثلا شنیدم مث قبل سفید نمیمونن هر کی ی چی میگه

ببین میدونی فقط کجاش درد داره اونجایی که یچیز خمیری با دست گندشون میکنن تو حلقت که فرم دندوناتو بگی ...

خداییی؟مال شما بینظم بود؟پ چطور میگن دردش شدیده و وحشتناکه

هیچ چیش سخت نیس  فقط نراقبتش اندازه گریم عروس وقت میبره

همون دیگه من فک پایینمو میخوام انجام بدم ی بچه ی 18 ماهه هم دارم نسبت ب بهداشت دندونام حساسم نخ و مسواک اینا حتما میزنم مثلا چقد زمانبره بهداشتش؟