2777
2789

سلام به همه عزیزان نی نی سایتی...

خواستم تجره ای رو باهاتون به اشتراک بذارم که شاید به درد کسی بخوره که داره فکر میکنه با دوست صمیمیش وارد همکاری بشه..

من با نیت خوب و اعتماد کامل یکی از دوستان نزدیکم رو به محل کاری که خودم هستم  اوردم . اولش فکر میکردم که با هم بودن باعث دلگرمی و حمایت میشه ولی خیلی زود فهمیدم که مرز دوستی و کار خیلی حساسه و الان کارهایی کرده که  ازش متنفر شدم

اگه هستید براتون تعریف کنم

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

[QUOTE=394613077]بگو[/QUO

> رفتارهای غیرحرفه‌ای، دخالت‌های بی‌جا، و اطلاعات اشتباه باعث شد هم اعتبار کاری‌م آسیب ببینه، هم اعصاب‌م.  

> الان تصمیم گرفتم هم از نظر کاری فاصله بگیرم، هم از نظر شخصی. چون فهمیدم که حفظ آرامش روانی‌م از هر رابطه‌ای مهم‌تره.  

> اگه کسی تجربه‌ی مشابهی داره، خوشحال می‌شم بشنوم. شاید با هم بتونیم بهتر تصمیم بگیریم.

-

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=394613077]بگو[/QUO> رفتارهای غیرحرفه‌ای، دخالت‌های بی‌جا، و اطلاعات اشتباه باعث شد هم اعتب ...

اره محبط وار جای جدی هست تو ازش فاصله بگیر بفیه سرجاش میشنونش

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

واقعا خیلی اذیت میکنه. من کارم حسابداریه و اون کارش از من متفاوته  ..یعنی قبل از این که همکار بشیم فکر میکردم دختر خوب و باهوشی باشه اما الان که اومده همه چی بهم ریخته.. هم گیج بازی در میاره هم تو کار من دخالت میکنه یا از خودش حرف میزنه میگه فلان مشتری بدهکاره در صورتیکه من چک کردم بدهکار نبوده.

اصلا هم حرف گوشش نمیده   نمیدونم چیکار کنم بار ها هم باهاش حرف زدم سر این موضوع باهاش سرد شدم اما گوش نمیکنه

ما باهم 5 سال دوست بودیم و الان کاملا از هم فاصله گرفتیم

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
واقعا خیلی اذیت میکنه. من کارم حسابداریه و اون کارش از من متفاوته ..یعنی قبل از این که همکار بشیم ف ...

بگو کارهامون جدا هست هر کی کار خودشو بکنه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خیلی هم دروغ میگه.. مثلا دیروز واریزی که برای پارسال بوده رو برای من فرستاده و بهش تذکر که میدم با کمال پررویی میگه چیکار کنم خب این واریزی رو مشتری فرستاده دیگه  . یعنی میتونم بگم این دختره  یک تنه تنهایی یه شرکت رو ورشکست میکنه

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
بگو کارهامون جدا هست هر کی کار خودشو بکنه

همون دختری که من کلی دوسش داشتم با این اشتباهی که کردم  ازش متنفر شدم...

آره عزیزم هر چی میگم اهمیت نمیده .. دیگه بخاد ادامه بده مجبور میشم با مدیر صحبت کنم چون نمبتونم تحمل کنم

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
همون دختری که من کلی دوسش داشتم با این اشتباهی که کردم ازش متنفر شدم...آره عزیزم هر چی میگم اهمیت ن ...

اره خودتو جدا کن ازش