2777
2789
عنوان

کی میخاد خونش پربرکت بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 116 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت بکش میگم اسم خدایه باورنداری بروبیرون ازتاپیکم  واقعا که به بعضیا خوبی نیومده  مام ...

بله اسم خداست ولی دلیل نمیشه بجوشونی یه روزی قران هم سر نیزه کردن و مردم بدون فکر رفتن دنبالشون هرنوع بدعتی در دین حرامه ولی کو تفکر از تاپیکت میرم بیرون ولی تو بمون و خدا

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ملت دنبال خرافه میدوعن برای پرشدن یخچال باید کار کرد تلاش کرد  این حرف که میزنی منبعش کجاست

بعضی از ذکرها واقعا درست ببین من وقتی واقعه میخونم واقعا ازیه جایی که فکرش نمیکنم به دستم پول میرسه

بله اسم خداست ولی دلیل نمیشه بجوشونی یه روزی قران هم سر نیزه کردن و مردم بدون فکر رفتن دنبالشون هرنو ...

برو اعصاب منو خورد نکن 

من اومدم ثواب کنم تواین گرونی اینو به بقیه ی خانوما بگم زندگیشون پربرکت بشه 

میدونی چقدر گناه کردی الان؟ 

حتی اگه کارمن اشتباهه من داشتم کارخیر میکردم نباید میومدی مانع میشدی واعصاب منو خوردمیکردی

به عوض این کارات دوستات وتگ میکردی میخوندن 

🤨🤨

🌱خدایا دوست دارم🌱