2777
2789
عنوان

تو بارداری چقدر وزن اضافه کردید؟

5507 بازدید | 44 پست

خیلی بابت این موضوع ناراحت و نگرانم 

آخه ناخواسته باردار شدم و اضافه وزن دارم. 

شما چقدر وزن اضاف کردید؟ 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون و برنج و شیرینیجات کم بخور و پیاده روی داشته باش کمتر اضافه کنی اگه میتونی زیر نظر متخصص تغذیه باش 

من بارداری اولم ۳۰ کیلو زیاد کردم 

بارداری دوم تا هفته ۳۲  ۱۷ کیلو زیاد کرده بودم و داشتم مسیر بارداری قبلیمو میرفتم که دکترم گفت اینجوری بری نمیتونم زایمانتو قبول کنم 

انقد ترسیدم که تو دو هفته ۶ کیلو کم کردم😅😅😅

بعدم همون وزنو نگه داشتم تا الان که ۳۷ هفته هستم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نون و برنج و شیرینیجات کم بخور و پیاده روی داشته باش کمتر اضافه کنی اگه میتونی زیر نظر متخصص تغذیه ب ...

چقدر زیاد 

30 کیلو 😬

من اگه 30 کیلو اضاف کنم وزنم میره بالا 100 😐😩

چقدر زیاد  30 کیلو 😬 من اگه 30 کیلو اضاف کنم وزنم میره بالا 100 😐😩

منم ۷۰ بودم شدم ۱۰۰ این دفعه ۶۷ بودم الان ۷۹ یا ۸۰

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
۷ تا ۸ کیلو تو هر سه بارداری

دست راست شما رو سر من 

عمه ام ی مدت پیش باردار بود 8 کیلو اضاف کرده بود فقط 

همش میگم خدایا منم به عمه رفته باشم 🤦🏻‍♀️

منم ۷۰ بودم شدم ۱۰۰ این دفعه ۶۷ بودم الان ۷۹ یا ۸۰

من 20 روز بود رژیم گرفته بودم و باشگاه میرفتم که متوجه شدم باردارم 🤦🏻‍♀️

باید 15 تا 19 کیلو کم میکردم 

اینقدر میترسیدم با اضافه وزن ناخواسته باردار بشم. 

من قبلش اضافه وزن داشتم فکر کنم برای همین وزنم خیلی زیاد نشد البته تو دوتا بارداری آخر ویار شدید داشتم.

تازه نگرانی نداره اغلب باردارا بعد زایمان اگه پرخوری نکنن با شیر دهی سریع وزنشون به قبل بر‌می‌گرده

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من 20 روز بود رژیم گرفته بودم و باشگاه میرفتم که متوجه شدم باردارم 🤦🏻‍♀️ باید 15 تا 19 کیلو کم می ...

نه من یکیو میشناسم ۹۷ کیلو بود باردار شد تو بارداری زیر نظر متخصص تغذیه بود تا موقع زایمانش ۱۱ کیلو کم کرد شد ۸۶ 

بدون اینکه مشکلی برا بچه پیش بیاد بچه شم ۳ کیلو و خورده بود 

به نظرم حتما تحت نظر باش