2777
2789

سلام.دوستای عزیزم یه موضوعی برام پیش اومده خواستم باشمادرمیون بزارم شاید بتونید راهنماییم کنید.خواهش میکنم تااخر بخونید ونظرتونو بگید. ببخشید که طولانیه.

من 8سال هست ازدواج کردم ویه دختر3ساله دارم.باخانواده همسرم تویه ساختمان هستیم. مادرشوهرم عمم هم هست که بشدت روپسراش نفوذ داره ازش حساب میبرن.توتاپیکام هم ازدعوای ارث ومیراث خانواده پدریم گفتم که بین عمه هام وبابام اینا پیش اومده بود ومن خیلی تحت فشار عصبی بودم شاید نزدیک دوماه چون همسرمم طرف مامانشو میگرفت نه خودش میومد خونه بابام منم بزور اجازه میداد یا اصلا نمیزاشت برم.بعداین جریان من خیلی افسرده شدم اصلا سردردهای شدید هرروز هیچکاری رو نمیتونستم انجام بدم سردرد وبی حوصلگی شدیددرحدی توان داشتم که بادخترم سرو کله بزنم اشپزی کنم ویه جاروبرقی ودستمال ساده بکشم خونمونمیتونستم عین دسته گل کنمش.تازه الان بزور باشگاه دوهفتس بهترشدم خداروشکر.دیروز مادرشوهرم برگشته میگه چون دوست دارم اینوبهت میگماخیلی تنبلی خونت جابجا نیست وسایلش(اسباب بازی بچم که همش بهم میریزه.ووسایل کار شوهرم رومیز کارش رو میگه جابجا نیس).میگفت من همونجور که توخونه حاریت سرکشی میکنم خونه توروهم چک میکنم اصلا مرتب نیستو فلان... شوهرتومن طرفشو بگیرم یسالم باهات زندگی نمیکنه این حرفا.

مادرشوهرم یکم وسواسه وخب خونش نه بچه ای هس بهم بریزه وشلوغ کنه اشپزی هم تازه یدرمیون میکنه پدرشوهرم بنده خدا صداش درنمیاد. اونوقت مثلا بچه هاش شام جم بشیم فرداش باید بریم خونشو جارو برقی ودستمالشم بکشیم.کارخاصی دیگه.توخونه اون نیس که انجام بده.به شوهرمم بگم بالا چش مامانت ابرو شر بپا میکنه.همسرم تحصیلکردس ولی منطق نداره سمت مادرش.

من قبل افسردگیم هم خیاطی میکردم برای خودم هم تابلوفرش میبافتمکه نصفس.

دوستان خواهش میکنم قضاوت کنیدبین ما بگید کی نقصره شایدمنم تقصیر دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تو تقصیر داری که نمیتونی جلوی اون شوهرتو بگیری 

خونه ی بابام نرم؟ خونه ی مامانت نرو :/

سپیده صدام کنید        خواهش میکنم قلب هارو نشکونید                                           با ادامه ندادن به بحث با بعضیا من فقط خودمو درگیر نمیکنم چون هرچی من بگم متوجه نمیشی

کاری به حرف مادرشوهرت ندارم اول درو قفل کنید کلید عوض کنید بعدم کم کم به کارای خونه برس خونه تمیز و مرتب باشه خودتم روحیه میگیری

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

منم مهماندار هواپيمام...

قبلا که خونه نبودم متوجه شده بودم که مادر همسرم میاد و زمانیکه من نیستم سَرَک می کشه تو زندگیم😊 ولی خب همسرم آدم فوق العاده منطقیه و خیلی رعایت حال من و داره ...

روش نشده بود به مادرش بگه لطفا تو خونه سرک نکش وقتی خانومم نیست...

به خاطر همینم زمان هایی که پروازم و نیستم سعی می کنه شیفت باشه یا اصلا تو خونه نمونه ...! متاسفانه اینم سختی های زندگی خانواده همسره

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

زمان قدیم بچه رو ول میدادن تو کوچه همینطوری بزرگ میشد تربیت هم دیگه دست کوچه درد نکنه 

سپیده صدام کنید        خواهش میکنم قلب هارو نشکونید                                           با ادامه ندادن به بحث با بعضیا من فقط خودمو درگیر نمیکنم چون هرچی من بگم متوجه نمیشی

واسه همین چیزاس که مادرشوهرمن همیشه میگه ازدواج بافامیل بدترین چیزه 

شماهمون اول نبایداجازه میدادی دخالت کنه تومسائل زندگیتون وتاحدی که بیادخونت رودرغیابت دیدبزنه 

باهمسرت رک وروراست صحبت کن درمورداین قضیه 

الان درمورداسباب بازی های دخترت میگه فردادرموردخوراکی هاوحتی رنگ لباس زیرت

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

راستی اگه میتونی درخونت هم قفل کن وکیلدویه جاقابم کن یاباخودت ببر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دیگه خونه بابام رفتنو درس کردم خودشم میاد.یبارگفتم  چرا مامانت میاد خونمونو چک میکنه.قفل خونمو نمیتونم عوض کنم. چون اوایل قفل میکردم میرفتم بیرون هی تیکه انداخت که عروس فلانی انقد اعتمادداره تاحالا درشو قفل نکرده بره بیرون اینا جاری کوچیکههم اومد قفل نکرد. منم مجبور شدم دیگه قفل نکنم وگرنه تیکه بارم میکرد مدام

واقعا تو تقصیر داری که نمیتونی جلوی اون شوهرتو بگیری  خونه ی بابام نرم؟ خونه ی مامانت نرو :/

ووااااای خیلی روزای بدی بود خوبه که تموم شده.

خونه مامانش نرههههه مگه میشه ماکه عروسشیم موظفیم که یبار صب یبار عصر سربزنیم بهش.جالب اینجاس صبا دیر بری پایین فک میکنن خواب بودی تااون ساعت تیکشو میندازه

منم هر وقت وسیله ای جدید میخریدم میومدن خنم سریع ببینن الان دیگه نمیکنن این کارو باید جلوشونو بگیری دیگه حالا منم اباژور جدد خریدم خواهر شئهرم اومده بود خونمون مهمونی به شوهرش پیله کرد ازین مدل میخوام https://www.digikala.com/product/dkp-8430298/ اسیر شدیم یکیو درست میکنیم اون یکی اینجوری میشه