2777
2789
نه دوستم فککنم ویزا بخاداا

نه عزیزم 

هیشکی اندازه من خبرهای اربعین رو پیگیری نمیکنه ☺

کلا برای اربعین امسال ویزا لغو شده و تخمین زده شدن به امید خدا ۴ تا ۵ میلیون زایر از ایران برای اربعین شرکت کنن و رکورد سال ۹۸ قبل کر‌نا که ۳/۵ میلیون رفتن زده بشه 

کوله ات رو ببند و پاسپورت به دست اماده باش،😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزانم رو تو جنگ با اون کشور ها ازدست ندادم  میدونی ....  ریشه های دیگه ای هم ...

عزیزم منم مایل به صحبت کردن نیستم 

چون گفتم که همیشه ائمه مظلوم بودن و تا ابد هم خواهند بود

اینکه دو کشور باهم وارد جنگ بشن و کشور مقابل بعثی های وهابی صفت باشن نه شیعه خیلی متفاوته بحثش

الانم من و شما و امثال ما اگر اگر اگر قابل باشیم و مورد عنایت اباعبدلله لایق زیارت اربعین مبشیم عزیزم 

و هدف از رفتن به عراق زیارت عراقیها و مردم عراق نبست گلم تنها هدف زیارت قبور مطهر مظلومین عالم اسلام امام حسبن و خاندانش هست و نشان دادن تمام قد قدرت شیعه به جهان ، 

اگر معتقدیم مهدی صاحب الزمان فرزند علی و حسین علیه السلام هست و روزی ظهور میکنن و منتقم خون جدش،میشوند  و عدل و داد علوی بر جهان حاکم میشه انشاالله، الان وقت یاری رسوندن و نشون دادن لشکر صاحب الزمان به دنیاست 

دوست عزیز من قصدم بحث با شما نیست 

عقاید شما محترمه برای خودتون 

اما اگر مسلمانید و شیعه یک درصذ ازتون سوا بشه برای حفظ دین و عقایدت چه کردی حسین فاطمه سرش،رو داد و حتی شش ماهش رو 

من و شما چه جوابی خواهیم داد ؟؟؟؟؟

و ما که پیاده می‌ریم عراق و عراقی ها که با هواپیما میان مشهد و شمال !  و ما که پول خرج میکنیم& ...

اینکه پیاده میریم کربلا به این معنی نیس که نداریم یا نمیتونیم با هواپیما بریم،بلکه این یه کار دلی و حرکت خودجوش هس

چه ربطی داره به این که اونا با هواپیما میان؟.درضمن جالبه بدونید ایرانی‌ها هم خیلی‌هاشون با هواپیما میرن نجف و بغداد!بعد شروع به پیاده‌روی میکنن 

درمورد پول خرج کردن

رفتین تا حالا دیدین نوکریِ عراقی‌هارو برای زوار؟یا فقط از ذهنِ پردازنده استفاده می‌کنید و تخیل میکنید؟؟

ایرانی‌ای تو اربعین بره کربلا،کمترین پول رو خرج میکنه،چون عراقی‌ها از جون و مال مایه میزارن 

قاتلِ جوونای ایرانی تو جنگ رژیم بعث عراق بود،نه شیعه‌های مظلومی که خودشونم اسیرِ رژیم بعث بودن!!!و الان اثری از رژیم بعث نیست که کسب باهاشون دشمن باشه، یه چندتا تاپاله داشتن ،رفتن قاطیِ داعشی‌ها

چرا خلط مبحث میکنید؟

و مورد آخر امام حسین از هرجای عالم که باشی سلامت رو میشنوه،چه دوقدمی حرمش،چه تو ایران

ولی شما حق نداری واسه کسی نسخه بپیچی که نره زیارت،دوست داره میره،شما نمیخوای؟خب نرو!چرا حرصِ بقیه رو میخوری که اعصابت هم نکشه؟؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)