2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و ما که پیاده می‌ریم عراق و عراقی ها که با هواپیما میان مشهد و شمال !  و ما که پول خرج میکنیم& ...

عزیزم پیاده روی اربعین تاکید و سفارش شده ی امام عسگری پدر حضرت صاحب الزمان هست و نشون دادن قدرت شیعه و زمینه سازی امر ظهور حضرت حجت

کلا برام سواله چرا اینهمه ریخت و پاش و ولخرجی های آنچنانی و سفرهای ترکیه و اروپا و دور دنیا به چشم کسی ننیاد و پول خرج کردن حساب نمیشه اما اگه حرف از محرم و صفر و قدم برداشتن برای زیارت و اهل بیت بشه فریاد واااای ایران و وااای فقرا و وااای اسراف و فلان بلنده 

قربون امام حسین برم که انقدر غریبه مظلومه ،برا زیارتش هم باید به زمین و زمان جواب پس بدیم 

امسال باز شروع میکنن که به جای رفتن به عراق پول خرج کردن برا عربها ،چرا به فقرای خودمون کمک نمیکنید 

ولی اونایی که ۴فصل ولن تو ترکیه و دبی و کوفت و زهرمار ،اصلا نیازی نیست به کسی کمک کنن،نباید تو اعتقادات اونا دخالت کرد باید به اونا احترام گذاشت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عزیزم پیاده روی اربعین تاکید و سفارش شده ی امام عسگری پدر حضرت صاحب الزمان هست و نشون دادن قدرت شیعه ...

عزیزانم رو تو جنگ با اون کشور ها ازدست ندادم 

میدونی .... 

ریشه های دیگه ای هم داره 

بیا در موردش صحبت نکنیم 

گفتم که مایل به گفتگو در این مورد نیستم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
همش با هم کلاً چندروز طول میکشه

پیاده روی بستگی به توانتون  داره،بعضیا ۲روزه،بعضیا ۳روزه بعضیا هم ۵روزه میرن،بستگی داره در روز چقدر بتونید راه برید 

اگه قصد رفتن به کاظمین و سامرا هم داشته باشین و اینکه بخواین چند روز تو خوده نجف یا کربلا بمونین هم هست 

سر جمع رو ۱۵روز حساب کن رفت و برگشت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نمیدونم هنوز مشخص نیست چجور بریم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه 

عزیزم خوش ب سعادتت...ولی یه چیزی بگم گلم هوا خیلی گرمه اذیت میشی..بنظرم اسفند با کاروان برو...هواش اون موقع عالیه با کاروان ک بری دیگه خیالت راحته...من اگه تو پاییز محرم میفتاد قطعا پیاده میرفتم .. ولی حیف که افتاده توی تابستون...