2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ مدیکور

217 بازدید | 14 پست

بچها اون ماه دو سه روز قبل پری مدیکور زدم هاله انداخت بعد روز موعد زدم بهز مدیکور ولی کاملااا منفی ؛ با چهار روز تاخیر پریود شدم ،اینماه باز دوسه روز مونده به مریودم باز مدیکور هاله انداخت ،چرا اینکارو میکنه😓😓 منفیه بازم نه ؟؟ ۳ ساله منتظرم ،بعد اینماه ۱۴ سیکل رفتم سنو ببینم همینجوری بدون دهرو فولیکول دارم گفت یه فولیکل ۱۱ هست که بدرد نمیخوره یه کیست فولیکولار ۲۱ میل داری که اونم بدرد نمیخوره ،تنبلی دارم شوهرمم مورفولوژی و تحرک پایین 

عزیزم تو سونوت مینویسه Pcoیا ن

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی بی چکای مدیکور کاذب زیاد دارن از مدل دیگ ای استفاده کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مشکوکه این صبر جز صبر هیچ کاری نمیتونی بکنی

فک کنم الکیه اکثرا مدیکور همینجوریه ولی شنا بارداری تو رو خدا دعام کن 😔 باردار باشم و سالمم باشه چون بارداری پوچ داشتم قبلا

فک کنم الکیه اکثرا مدیکور همینجوریه ولی شنا بارداری تو رو خدا دعام کن 😔 باردار باشم و سالمم ب ...

عزیزم باردار نیستم این تیکز واسه لاغریه گداشتم ک تا ۵ هفته دیگ به هدفم برسم

انشالله باردار میشی

خرما و سیاهدانه امتحان کن قاطی کن کمی تفت بده و تو و شوهرت بخورین معجزه میکنه

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
عزیزم باردار نیستم این تیکز واسه لاغریه گداشتم ک تا ۵ هفته دیگ به هدفم برسم انشالله باردار میشی خر ...

ممنون از لطفتون عزیزم بازم بنده خوب خدایین برام دعا کنید لطفا ،چشم حتما ممنونم