2777
2789
عنوان

راهگاری برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست
میتونی عکسشو بفرستی از کجا بفهمم اصله 

اره صبر کن برات پیدا کنم چون خودم جلدش انداختم دور قوطی هست داخلش یه بسته بد اخل بسته قرص 

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم 
اره صبر کن برات پیدا کنم چون خودم جلدش انداختم دور قوطی هست داخلش یه بسته بد اخل بسته قرص 

از کجا بخرم 

و از کجا بفهمم اصلیه

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شکلی من ۱۶۵قدم بود۶۰وزنک هشت کیلو اضافه کردم ولی درست غذا خوردم مرتب بد هم معیات خیلی خوردم که بدنم پاک بشه اولش که شروع کردم یه هفته هر روز صبح ساعت ده هفته دوم یه روز درمیان از هفته بد دو روز درمیان تا تموم کردم ولی غذا هم خیلی میخوردیم 

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم 
از کجا بخرم  و از کجا بفهمم اصلیه

من از یه پیج بوشهری خریدم البته معتبره خیلی وقت مشتریشم دو دوره خریدم با شیافت شاندرمن هم خریدم هیچ عوارضی ندیدم خدارشکر

حق داری خیلی حس بدیه من۱۹ سالمه متاهلم قدم ۱۵۷ وزنم ۴۳  یعنی داغونما هیچ لباسی بم نمیاد هر چی ...

همین که نوشتم بخون بخر بخور من خوردم عالی 

من از یه پیج بوشهری خریدم البته معتبره خیلی وقت مشتریشم دو دوره خریدم با شیافت شاندرمن هم خریدم هیچ ...

شیاف برا چیه

تو گوگل بزن میاد اینجا نمیشع،🤣🤣🤣

عزیزم شما برای عقب گرفتی یا جلو 

واقعا اثری داشت؟؟ من تاحالا نشنیده بودم 

عزیزم شما برای عقب گرفتی یا جلو  واقعا اثری داشت؟؟ من تاحالا نشنیده بودم

واژینال.ببخشید معذرت می‌خوام نمیتونم کامل بگم آخه دیدی رسیدن گزارش زدن من خیلی افتادگی رحم داشتم ولی جرعت عمل نداشتم دو دوره گرفتم استفاده کردم عالی صد درصد نتیجه گرفتم بدون برگشت

واژینال.ببخشید معذرت می‌خوام نمیتونم کامل بگم آخه دیدی رسیدن گزارش زدن من خیلی افتادگی رحم داش ...

شیاف شاندر من برای باسن هم دارن نوشته حجم دهنده تاثیر داره بنظرتون؟؟

من از یه پیج بوشهری خریدم البته معتبره خیلی وقت مشتریشم دو دوره خریدم با شیافت شاندرمن هم خریدم هیچ ...

عزیزم شیاف شاندرمن از کجا میتونم سفارش بدم چجوری