2777
2789
عنوان

راهگاری برای چاق شدن

222 بازدید | 27 پست

مامانا راهکاری برای چاق شدن دارید با قرص و دارو شیر خشک اینا آخه بچه شیر میدم ضرر نداشته باشه 

هر چی میخورم چاق نمیشم خسته شدم  42 کیلو با قد 160

از لاغری استخون دنبالچه زده بیرون نمیتونم بشینم درد میگیره خیلی زشت شده😭😭😭

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

حق داری خیلی حس بدیه من۱۹ سالمه متاهلم قدم ۱۵۷ وزنم ۴۳ 

یعنی داغونما هیچ لباسی بم نمیاد هر چی دارو چاقهه امتحان کردم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بچه تو از شیر بگیری و استراحت کافی و ختغذیه مناسب داشته باشی 

و اینکه تحرک بیش از حد نداشته باشی 

از همه مهم تر غم و غصه رو کنار بزاری که تو این اوضاع هیشکی نیست که غصه نداشته باشه

خاص ترین هدیه ای که میتونید به عزیزتون بدین (طراحی چهره سیاه قلم) یه هدیه ماندگار واسه عزیزانتون . دوستای گلم من حتی از نصف قیمت هم پایین تر حساب میکنم مشتری هامم همشون راضی هستند هزینه ارسالشم با خودمه. اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید. اینم پیج اینستاگرام هستش اگه دوست داشتین فالو کنید maryam.m.vr@
حق داری خیلی حس بدیه من۱۹ سالمه متاهلم قدم ۱۵۷ وزنم ۴۳  یعنی داغونما هیچ لباسی بم نمیاد هر چی ...

اره واقعا منم متولد 76 هستم 

دارم افسردگی میگیرم بخاطر لاغری

قرص گین آپ هیچ عوارضی هم ندارع عالی تقویتی هم هست من که پسرم ۱۵سالش میخوره خودم۳۲میخورم عالی شدیم البته هفته اول هر روز از هفته دوم یک روز درمیان بدش هم دوروز درمیان بد هم دیگه تمام برگشت هم نداره

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم 
قرص گین آپ هیچ عوارضی هم ندارع عالی تقویتی هم هست من که پسرم ۱۵سالش میخوره خودم۳۲میخورم عالی شدیم ال ...

یعنی میشه برگشت نداشته باشع 

من خیلی دنبال این چیزم 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
قرص گین آپ هیچ عوارضی هم ندارع عالی تقویتی هم هست من که پسرم ۱۵سالش میخوره خودم۳۲میخورم عالی شدیم ال ...

جدی ضرر نداره من شیر میدم؟؟

میتونی عکسشو بفرستی از کجا بفهمم اصله