2777
2789

بدون نسخه هم میدن؟ بعد از مصرفش حتما باید آمپول زد؟ از چند سیکل باید مصرف کرد؟ 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

منم اومدم بخونم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

سرخود نخور 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی هوانخورممکنه بری توکماازعوارضش چه مشکلی داری پلی کیستکی

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
بی هوانخورممکنه بری توکماازعوارضش چه مشکلی داری پلی کیستکی

اره عزیزم 

و شنیدم واسه بارداری خیلی موثره 

چندماهه مدروکسی پروژسترون استفاده میکنم جواب نگرفتم گفتم اینو امتحان کنم 

من قرص لتروزول که میخورم پست سرم به شدت درد میگیره و اینکه فشارم میاد پایین به خدا اگه مجبور نبودم ن ...

ایشالا زودتر جواب میگیری و مصرف داروتو قطع میکنی 

اره عزیزم  و شنیدم واسه بارداری خیلی موثره  چندماهه مدروکسی پروژسترون استفاده میکنم جواب ...

آره این داروهااغلب سه تاهفت پریودی دقیق نمیدونم ولی بدون نظرپزشک اصلانخوربزاردکترریزه ریزه دوزداروت ببره بالاممکنه کلومفین روت نسازه 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
آره این داروهااغلب سه تاهفت پریودی دقیق نمیدونم ولی بدون نظرپزشک اصلانخوربزاردکترریزه ریزه دوزداروت ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

منم میخاستم استفاده کنم اما دیدم از قرص اوابوست خیلی تعریف میکنن و بهتره میخام ب دکترم بگم اگه مانعی ...

اطلاعاتی داری درموردش؟ مثلا این قرصم امکان دوقلوزایی رو افزایش میده؟ 

ممنون از راهنماییت عزیزم 

خواهش میکنم چون پلی کیستکی ممکنه ورم تخمدان بگیری وفولیکول های ریزی که اطراف تخمدانت احاطه کردن درشت بشن این میشه ورم تخمدان وخوب نیست نمیشه سرخود خوردولی اگرزیرنظرپزشک باشه وپزشک تاییدش کنه که بخوری احتمال زیاد دوقلوزایی هم داره موفق باشین وانشاالله هرچی زودتردامنتون سبزبشه منم خودم درانتظارنی نیم

منم میخاستم استفاده کنم اما دیدم از قرص اوابوست خیلی تعریف میکنن و بهتره میخام ب دکترم بگم اگه مانعی ...

منم اینویک دوره خوردم پلی کیستکم ولی متاسفانه اثرنداشت وبازپری عقب انداختم ولی مطمعنم که باردارنیستم 

خواهش میکنم چون پلی کیستکی ممکنه ورم تخمدان بگیری وفولیکول های ریزی که اطراف تخمدانت احاطه کردن درشت ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتت

امیدوارم توو همین ماه تیکر بارداریتو بزاری