2777
2789
عنوان

برای کنکور🥲

119 بازدید | 7 پست

بنظورتون کلاسای گاج برای کنکورکمک میکند؟

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤
کنکور چندمه

میخوام برم دوازدهم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید کلاس برید..... به نظرم دنبال استاد خوب باشید نه موسسات مختلف 

ممنون میترسم برمم وقت گیر باشه بیشترصدمه بزنه

ممنون میترسم برمم وقت گیر باشه بیشترصدمه بزنه

ببینید همه افراد موفق در کنکور هزینه کردن هم زمانی و هم مالی ..... این مصاحبه هایی هم که دارن اغلب شبیه واقعیت نیست ..... به دعای خیر پدر و مادر خیلی اعتقاد دارم ..... ولی سر جلسه فقط تو هستی و تو ..... دعا اون زمان به کار تو نمیاد ....

حتما کلاس باید تفاوت رو احساس میکنید .... حداقل در اختصاصی ها و دروسی که مشکل دارید 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
نه چندم ماهه؟ 

اولیه