2777
2789

همیشه بی جونم وبی انرژی چه قرص ویتامینی خوبه بنظرتون؟ 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول نوروبین یا ب کمپلکس عالیه

ب کمپلکس چه مارکی؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
عزیزم ب نظرم ویتامین Dروزانه و قرص فیفول بخور چون منم اینطوری بودم خوردم خوب شدم

ویتامین دی ۱۰۰۰منظورته؟

درد داره😀

خیلی...جات خالی دوساعتی میشه یه دونه زدم موقع تزریق خیلی درد داره ولی قرصشم هست میتونی قرصشو بخری.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
خیلی...جات خالی دوساعتی میشه یه دونه زدم موقع تزریق خیلی درد داره ولی قرصشم هست میتونی قرصشو بخری.

قرص ب کمپلکس یور وویتال دارم انگار هیچ اثری نداره

قرص ب کمپلکس یور وویتال دارم انگار هیچ اثری نداره

من که امپول نوروبیون میزنم تا سه روز قشنگ شارژم یعنی میتونم یه دور خونه رو از پی بکنم و دوباره بسازم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من که امپول نوروبیون میزنم تا سه روز قشنگ شارژم یعنی میتونم یه دور خونه رو از پی بکنم و دوباره بسازم ...

آره آمپولش خیلی خوبه 😁

چند وقت یه بار میزنی؟

آره آمپولش خیلی خوبه 😁 چند وقت یه بار میزنی؟

ماهی یه دونه....کم خونم هستم.خیلی جوابه خدایی