2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه خانمه ناراحتی اعصاب داره.

وای هنوز بدتر

حالام که میگین دوتا بچه هم داره

بخدا من پسرم اینقدر اروم و مودبه ولی اگه یه حرفو دوبار بگم گوش نده قاطی میکنم چه برسه به اینکه بچه یکی دیگه رو تر و خشک کنی

بهتون توصیه میکنم به زندگی مجردیتون ادامه بدید ارامشتون بیشتره

بازم شما صلاح خودتونو بهتر میدونید

اره بخدا خیییلی ارامش داری خودتی و خودت اقا بالاسر میخوای چیکار؟؟ اگه شوهر خوب بود اولی برات می مو ...

اون آقا تازه میخواد از زنش طلاق بگیره وسه تا بچه داره.من طلاق گرفتم ولی بچه ندارم.من خودم مستقلم.تنها زندگی میکنم.بخاطر شرایط سخت زندگی گفتم میخوام ازدواج کنم.

حالا یکی دوتا چندتاش چه فرقی میکنه عزیزم مهم اینه بچه داره و مهمتر اینه که بچه خودتم نیست بخاطر حس ...

من فقط دخترشو دوست دارم.شایدم بخاطراینکه اون هنوز خیلی کوچیکه.ولی یه پسرش با اینکه بچست خیلی بی ادبه.من بخاطر همین میترسم.اون پسرش رو زیاد نمیدونم.

خب الان راضی هستی یانه

اصلن ،با اینکه پسرم ۵ سالش بود ما ازدواج کردیم 

خودم بزرگش کردم ،ولی وجود اون زن و رفت وآمدا 

سوسه اومدنای اون زن ،بعدم که بچه دارشدن تمام نگاهها بهته که به بچه خودت چی دادی و به اون یکی چی دادی 

کاملن میری زیر ذره بین

اگر آدم بدجنسیم اطرافت باشه هر وقت تو رو ببینه از خوبیای همسر سابق شوهرت میگه برات آرامش نمیزاره 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
اون آقا تازه میخواد از زنش طلاق بگیره وسه تا بچه داره.من طلاق گرفتم ولی بچه ندارم.من خودم مستقلم.تنه ...

وای سه تا😶

اینجوری که شرایط زندگیت سختتر میشه

من خواهرانه نصیحتتون کردم

بازم شما صلاح زندگیه خودتو بهتر میدونی ببین اگه میتونی از پس زندگیت بربیای اصلا ازدواج نکن اگه میبینی تنها راهت ازدواجه حداقل از یه مشاور کمک بگیر بهتر میتونن راهنماییتون کنن

وای سه تا😶 اینجوری که شرایط زندگیت سختتر میشه من خواهرانه نصیحتتون کردم بازم شما صلاح زندگیه خود ...

شما راه حلی برای مشکلات مالی داری؟اگه میدونی راهنماییم کن.چون میدونی سرکار رفتن برای یه زن چقدر سخته.هم اینکه از لحاظ جسمی ضعیف تره وهم اینکه از صاحبکار حرف میخوره خیلی سخته.

من فقط دخترشو دوست دارم.شایدم بخاطراینکه اون هنوز خیلی کوچیکه.ولی یه پسرش با اینکه بچست خیلی بی ادبه ...

نمیتونی گل یا پوچ کنی یکی انتخاب کنی

نکن ،رابطتو قطع کن که آخرش تو میسوزی 

صبر کن یکی پیدا کن شرایطش مثل خودت باشه

بعدم از من به شما نصیحت:مردی که نتونه بخاطر وجود سه تا بچه اون زندگی تحمل کنه بخاطر آینده و روحیه بچهاش کنار نیاد ومیخواد جدا بشه زیاد آدم با احساسی نیست 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد