2777
2789
عنوان

رابطه...در بارداری

4493 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من 37هفته‌م تموم شده و میخوام زود زایمان کنم ،هر روز میرم پیاده روی و از پله بالا پایین میرم و...به امید اینکه دهانه رحمم باز بشه چند شب پیش رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمت بسته‌س ...

شنیدم میگن رابطه عمیق و ریختن مایع من‌ی داخل واژن باعث انقباظ رحمی و زایمان میشه ،درسته؟

کسی بوده با این نوع نزدیکی زایمان کنه؟

برا بچه ضرر نداره؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن الکیه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

اره منم شنیدم وعمل کردم ولی تاثیر چندانی نداشت 

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️