2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی ادامه بدم یا نه؟

196 بازدید | 12 پست

دوستان شوهرم از کارش زد بیرون الان چهار روزه کار باباش آزاده هرچی میگم برو با بابات کار کن راضی نمیشه میگه تو کار نداشته باش به تو مربوط نیست

منم یه دختر سه ساله دارم به نظرتون چکار کنم واقعا خستم دیگه نمیدونم چکار کنم با این شوهر بی فکرم

تعداد رای : 12
نظرسنجی
جدا شو
2
16%
بهش فرصت بده
10
83%

بگو تاکی خب

بچه و زندگی خرج داره مشکلت چیه نمیری دنبال کار

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بگو تاکی خب بچه و زندگی خرج داره مشکلت چیه نمیری دنبال کار

بهش میگم میگه تو که الان حقوق داری آخه حقوق ماه قبل که ۶تومن دادن رو گرفتم میگه کار نداشته باش تا یک ماه میگم بعد یکماه میخوای از کجا پول بیاری میگه اونو دیگه به تو ربطی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر چند روز نرفتن سرکار میخوای جدا بشی؟؟؟؟

یکم فکر کن باهاش صحبت کن یا به بزرگتری بگو باهاش صحبت کنه این که دلیل نمیشه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
به خاطر چند روز نرفتن سرکار میخوای جدا بشی؟؟؟؟ یکم فکر کن باهاش صحبت کن یا به بزرگتری بگو باهاش صحب ...

والا همه باهاش حرف میزنن میگه به هیچ کدومتون ربطی نداره میره ولگردی با دوستاش مثلا از دیشب رفت بیرون امروز ساعت هفت عصر اومد پیس دوستاش بود

یه کم صبر کن ببین به غیرتش بر میخوره بره سرکار 

بالاخره که کفگیرش میخوره ته دیگ

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه کم صبر کن ببین به غیرتش بر میخوره بره سرکار  بالاخره که کفگیرش میخوره ته دیگ

بهش میگم آخه شش تومن میخوام قرضامون بدم و باهاش جنس بخرم اینجوری که نمیشه میگه همینی که هست

والا همه باهاش حرف میزنن میگه به هیچ کدومتون ربطی نداره میره ولگردی با دوستاش مثلا از دیشب رفت بیرون ...

با مرد رفیق باز و بیکار زندگی کردن خیلی سخته ولی بهش بگو بخوای اینطوری پیش بری بهتره بری با همون دوستات زندگی کنی ببینم تا کی باهات هستن منم خودمو نجات میدم بترسونش اگه درست نشد جدی به فکر اقدام به جدایی باش

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
دیروز صبح بهش گفتم میگه هرکاری دوست داری بکن من طلاقت نمیدم

خدا خودش کمکت کنه و مشکلت حل بشه عزیزم من خودم دلم پر از غصه و درده توکلت به خدا باشه🌹

مرسی گلم ان شاالله آرامش بیاد تو زندگیت

ممنونم عزیزم همچنین برای شما🌷