2777
2789

من با عشقم یه ماهه نامزد کردیم خانوادم اصلا راضی نبودن چون میگفتن راهش دوره و نمیشناسیمش و فلان بعد مدت ها قبول کردن نامزد کردیم صیغه محرمیت خوندیم ولی حتی اجازه نمیدن دست همو بگیریم خیلی بهش تیکه میندازن خیلی اذیتش میکنن کلا عصبی شده منم همش گریه میکنم خانوادم جوری ان جلوش خوبن ولی پشتش هزار تا حرف بهم میزنن و باهام سر بحثای بیخود جنگ میکنن خیلی پسر خوبیه ولی همش بهش انگ ‌میچسبونن حالم خیلی بده خیلی میگم عروسیمونو بگیرید راحت شیم میگن جهیزیه هنوز اماده نیست چیکار کنم😭😭😭

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه برا چی؟! خیلی منطقی و جدی برخورد کن بگو اونیکه مسخرش میکنید همسرمن و در آینده پدر بچه من میشه 

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 
چند سالتونه و مشکل اصلیشوون با نامزدت چیه دقیقا

۱۹ سالمه و اون ۲۲ سالشه هیچ مشکلی ندارن ینی اصلا طوری نیست ک بخوان ازش مشکلی پیداش کنن جلوش خیلی هواشو دارن ولی پشتش همش بد میگن یا جلوش طعنه میزنن😞😞

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
شوهر منم همین بود انقد حرفاشون برام مهم نبود که الان شوهرمو بیستر از من دوس دارند 

من تحمل ندارم اصلا نمیتونم دووم بیارم اینجوری😞😞

گریه برا چی؟! خیلی منطقی و جدی برخورد کن بگو اونیکه مسخرش میکنید همسرمن و در آینده پدر بچه من میشه&n ...

من اسمشو سیو کردم پناه من بابام دیدش تا یه هفته مسخرم میکرد 😞بهش گفتم جا اینکه تشویقم کنی مسخرم میکنی

من اسمشو سیو کردم پناه من بابام دیدش تا یه هفته مسخرم میکرد 😞بهش گفتم جا اینکه تشویقم کنی مسخرم میک ...

من از حرف شما چیزای بدتری برداشت کردم اینکه دیگه چیزی نیس بابا خاسته سربه سرت بذاره 

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 
اره برا شوهر منم میگفتن ولی الان هم میگن بعد دو سال خونه خودمم برام مهم نیست

منم دوست دارم زود برم خونه خودم😭😭

اصلا حرفای خانوادت رو ب نامزدت نگی ها حالشو بد نکنی حتی ب دروغ بگو خانوادم خیلی ازت خوششون اومده چرا ...

وقتی جلو خودش طعنه میزنن چی 😞

توام بخند سخ نگیر از تمسخر اونا خودشون کوچیک میکنن ن تورو

💔😞