2777
2789
عنوان

بازرسی در کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 42 پست
فرکانس یاب نیاز به نت نداره دستگاه دیجیتالی  هستش

ن اونی که گفته رو گوشی مراقبا نصب میکنن 

بعدم راهی نیس ک جلو فرکانس یاب گرفته بشه از طریق متقلبا  ؟  اونا ک تقلب میکنن فکر همه جلشو کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کنکور واقعا با اون همه مراقب و وقت کم چجوری تقلب میکنن؟

جواب رو یکی دیگه از بیرون می‌فرسته در عرض پنج دقیقه همه رو میشه زد 

گاهی در این سایت ، حس سیاهپوست در قلب لاتسیو رو دارم  ⛔No racism ⛔ stop violence against men's 😂
بعضی حوزه ها اصلا اهمیت نمیدن و میشه راحت گوشی رو برد تو  و اینکه یه راه که زیاد استفاده شد با ...

😕کاش ما هم پولدار بودیم از این کارا میکردیم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
سخته که اینطوری بعد قبول میشن یا نه

نمی‌دونم فقط خدا لعنتش کنه اونی که بخواد با این روش قبول بشه

گاهی در این سایت ، حس سیاهپوست در قلب لاتسیو رو دارم  ⛔No racism ⛔ stop violence against men's 😂
نمی‌دونم فقط خدا لعنتش کنه اونی که بخواد با این روش قبول بشه

استرسم بیشتر شد تا الان ترس بچه های سهمیه رو داشتیم از الان باید به فکر کسایی که تقلب میکنن باشیم

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
تو کنکور واقعا با اون همه مراقب و وقت کم چجوری تقلب میکنن؟

نمیدونم من فقط میدونم یکی دوتا از بچه های شهرمون تقلب کردن چون تو گاج ضعیف ترینا بودن پزشکی اوردن کنکور یکیشم باباش پزشک بود 

استرسم بیشتر شد تا الان ترس بچه های سهمیه رو داشتیم از الان باید به فکر کسایی که تقلب میکنن باشیم

از سال ۹۸ خوشبختانه دفترچه سوالات هم چک میشن و حلیات ریاضی و شیمی و فیزیک رو بررسی میکنن 

دقیقا  ببین بچه های سهمیه بچه اقا زاده و دهدستان و شهردارا و اساتید بزرگ دانشگاه و کنکور ...... دقیقا بخوای دقیق بگی ۱۰۰۰ نفرم با تلاش نمیتونن قبول بشن چون جاشون گرفته میشه