2777
2789
عنوان

میگن خونه بغلی طلسم شده

261 بازدید | 38 پست

سلام خانوما 
امروز یه چیز جالب شنیدم گفتم اینجا مطرح بکنم 
واسه اینکه طولانی بود و بعضی ها خسته میشن چند تیکه اش کردم...

ما یه واحد بغلی داریم که کلا دست مستاجره 
بعد برای همین آدمای مختلفی میان و میرن 
اولین باری که من یادمه یه تازه عروس دوماد بودن که حتی پاتختی هم توی واحد بغلی گرفتن من یادمه میومدن و جهاز میچیدن و کلی ذوق داشتن مامانم براشون شربت و اینا می‌برد خییلی آدمای خوبی بودن 
اما تقریبا ۵ ماه بعد از عروسب یه شب دزد زد خونشون
و هر چی داشتن و نداشتن برد ما هم خونه نبودیم و متوجه نشده بودیم خودشون هم ماه عسل رفته بودن( مثل اینکه چند ماه بعد از عروسی ماه عسل رفتن چون اون اوایل نتونسته بودن که برن)
باورتون نمیشه خونه اونا رو دزد زده بود منو مامانمم پا به پای عروس گریه میکردیم چون خیلی دردآور بود و دلمون میسوخت چند ماه بعد هم کلا از این ساختمون رفتن 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه بعد یه پدر و دختر اومدن که کرد بودن و مادر خانواده فوت شده بود و بقیه بچه ها همه ازدواج کرده بودن مثل اینکه این دختره رفته بود و با یه مرد زن دار پولدار دوست شده بود تقریبا ۶ ماه از اومدنشون می‌گذشت که یه روز صبح تقریبا ساعت ۱۰ و نیم در خونمون رو یه خانوم محکم میکوبید مامانم تا در رو باز کرد زنه شروع به داد و هوار زدن کرد که آره این دختر همسایتون زندگی منو به خاک سیاه نشونده و خدا ازش نگذره بعدم گفت من هر چی در میزنم در رو باز نمیکنه ولی بهش بگین تا زنده ام یه لحظه هم حلال نمیکنم که اینطوری زندگی منو خراب کرد
یه هفته بعد اون پدر و دختر هم رفتن 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خب😰با اینکه مثل چی میترسم ولی عینه کنه چسبیدم به تاپیک    

اوهوم منم تنهام لاناتی این ترس چیه😐

#یاس           #بیم                            نی نی یار عزیز قبل ترکوندن ی اطلاع بده بیزحمت.والا😒

یه مدت خونه خالی بود که اینبار یه خانواده ۳ نفری اومدن یه خانوم و آقا و دخترشون که متاسفانه مرد خانواده اعتیاد داره و برای همین هر شب خونشون دعوا هست
دیشب هم دوباره صدای دعوا شون میومد مرده وحشتناک عربده میزد ما هم مهمون داشتیم عمو اینا اومده بودن 
زن عموم خییلی اهل دعا و جادو و این حرفاس تا صدای دعوا رو شنید پرسید اینا چشونه که مامانم کلا این داستان مستاجر ها رو براش گفت زن عموم که میگفت که آره این خونه رو طلسم کردن و فلان 

ولی به نظر من نمیتونه درست باشه مگه میشه خونه رو طلسم کرد 
بر فرض طلسم وجود داشته باشه مگه طلسم فقط برای اشخاص نیس؟
یعنی راست میگه زن عموم؟ 

قشنگ یه سریال میشه از این خونهه ساخت😐

اره بخدا البته یکی دو نفر هم اومدن اون اوایل ولی زندگی آرومی داشتن