2821
2789
عنوان

فکر تجاوز بهم😪

1067 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۲۱ سالمه و افکار منفی زیادی دارم تازگیا متوجه شدم از ی خلا درونی دارم رنج می‌برم نمیدونم آیا کمبود محبته اختلاله چیه اگه میتونین راهنماییم کنید.بگید نیاز دارم برم مشاوره یا ن

من پدر و مادرم هیچ وقت به هم محبت نمیکردن ینی هیچ وقت ندیدم به هم حتی کلامی احترام بزارند چمیدونم ی جمله محبت آمیزی چیزی. کتک کاری نداشتن ولی فحاشی و بحث چرا تا دلتون بخواد داشتن و خلاصه هیچ وقت عشقی بینشون ندیدم و حس میکنم این روی من تاثیر گذاشته انگار به عشق اعتقاد ندارم و حس میکنم همه زندگیا اینجوریه و همه مردا اینجورین .و به مردها اعتمادی ندارم به خاطر همین هز پسری بهم پیشنهاد میده رد میکنم و تاحالا سرقرار  نرفتم و دوست پسر نداشتم .نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی چهره خوبی دارم ولی اعتماد به نفسم صفره 😪خیلی از خودم عیب میگیرم و اگه کسی ازم انتقاد کنه تا ی ماه  عزا میگیرم و فکر می‌کنم بهش.دلم میخواد بیرون میرم همه بهم توجه کنن بهم زل بزنن.بخدا خودشیفته نيستم .خب این بماند.من بچه اولم و بچه درسخون و انگار همیشه پدر و مادرم ازم انتظار داشتن تو همه چی بهترین باشم و اینا و حس میکنم هیچ وقت منو بخاطر خودم دوست نداستن و بخاطر نمره خوبی که میگرفتم دوست داشتن حس میکنم هیچ وقت بهم محبت نکردن هیچ وقت بهم افتخار نکردن.چیزی ک میخواستمو نخریدن به نظرم اهمیت ندادن و نمیدونم بخاطر اینه یا ن ولی انگار دچار کمبود محبتم.و افکار منفی ک دارم اینطوریه ک یکی منو بدزده حتی بهم تجاوز کنه فکر تجاوز بهم از سرم بیرون نمیره .از ته دلم اینو نمیخوام . میدونم که هیچ کسی چنین چیزی رو دوست نداره ابدا ولی این خلا باعث شده بخوام حتی اینجوری بهم توجه شه و میترسم از افکارم. یا دوست دارم یکی گروگان بگیرتم یا دوست دارم از حال برم دست و پام بشکنه ی بلایی سرم بیاد بهم توجه شه و این افکار همیشه با منه شبا میخوابم میاد تو ذهنم و میترسم به واقعیت تبدیل شه چیکار کنم؟🥲🥲😪چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشاور

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
چقدر منی عزیزدلم منم دوسدارم همیشه تو چشم باشم بهترین باشم همه فقط با من باشن در عین حال خیلی مهربون ...

منم این طورم 

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                

وقتی کوچولو بودی مریض میشدی توجه دریافت میکردی یا حتی بعد از کتک خوردن اینا تو ناخودآگاه آدم میمونه

میتونی بری پیش روانشناس اما تا حدی که فقط تخیلاته و واقعا از ته دل نمیخوای مشکل خاصی نیست حرص نخور

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

و همیشه سعی کردم بهترین باشم تا قبل بیماریم اعتماد به نفس خوبی داشتم ولی الان ن🖤قبل اون همیشه بهم میگفتن زل بزنم چشاشون و همیشه میگفتن چشات چقدر خوشگله لبام ولی الان ورید های چشمیم باد میکنن لبام سیاه وصورت سفیدم سیاهه عزیزدلم درکت میکنم ولی سعی کن تغییر کنی

کمبود محبت داری 

هیچ وقت باهیچ پسری دوست نشو چون کمبود داری و پسرا خیلی نقش بازی میکنن و به همه میگن عشقم و عزیزم و نفسم و ممکنه تو وابسته بشی چون تاحالا نشنیدی و بعدا ولت کنه و خیلی بد اسیب ببینی 

برو پیش مشاور اگه موقعیت خوبی داری هم حاما ازدواج کن باادم مناسب که تمام نیازهات رفع بشه

کمبود محبت داری  هیچ وقت باهیچ پسری دوست نشو چون کمبود داری و پسرا خیلی نقش بازی میکنن و به هم ...

اره خیلی آدم شکننده ایم😪از بچگی آروم و بی سر زبون بودم نمیتونستم از خودم دفاع کنم حرف نمیزدم شیطون نبودم🥲