2777
2789
عنوان

شما این پسرو به عنوان همسرتون قبول میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 47 پست
اره هروقت پیشش میرفتم از استرس بالامیاورد و حتی غذا هم نمیخوره وقتی پیشمه.. کافه ک میریم فقط من میخو ...

از عشقشه😑😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم با ی پسره این مدلی دوست بود اصلا بیرون نمیرفتن پسره میگف میترسم کنسل میکرد یا استرسش میزد بالا دوستم کات کرد بعدنا فهمیده بود پسره میره پیش روانپزشک بیماری دوقطبی با اضطراب شدید داشت

تنها روتین پوستیم اینه که هفته ای یبار سبیلامو برمیدارم🥴🦝
ینی جلوت بالا اورده؟ یکم صمیمانه تر رفتار کن انقد نترسه

اره هربار پیشش رفتم بالامیاره.. والا من رفتارم عجیب نیست، خودمم نمیدونم مشکلش چیه ک فقط جلوی من بالامیاره

اره هروقت پیشش میرفتم از استرس بالامیاورد و حتی غذا هم نمیخوره وقتی پیشمه.. کافه ک میریم فقط من میخو ...

خوب اون یه مشکلی داره این چه کاریه آخه پیش تو امنیت حس نمیکنه آدم کسی رو بخواد میگه هر چی پیش میاد بیاد پیشش آرومم 

بستگی داره جایگاهش واسم چی باشع و بخواد تلاش کنه ب خوب شدنش یا نع

ولی کلا با هیچکس زود نباید ازدواج کرد

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

همیشه از مردها انتظار قوی بودن نداشته باشید خیلی وقت ها اون ها مثل من و شما نیاز دارند یکی بهشون بگه نترس من پشتتم من باهاتم هر چی بشه من هستم من هوات را دارم 

مشکلشون فقط در مواقع قراره یا همه موقعیت های استرس زا؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
میگه وقتی پیشم میاد استرس میگیره و بالامیاره و حتی پیشم هم غذا نمیخوره، حالش بد میشه

پسره استرس میگیره😲😲😲😲

آقا هستم                                                      تا مرد سخن نگفته باشد/عیب و هنرش نهفته باشد