2777
2789
عنوان

خانمها میدونید چرا اینجوری شده

70 بازدید | 3 پست

یکهفته اس عقب انداختم تابحال چنین چیزی نبوده فقط یکبار که باردار بودم وسقط شد که بتام خیلی پایین بود بعدش پریود شدم 

دیشب بیبی چک زدم هاله کمرنگ انداخت امروز رفتم دکتر برام از بنویسه گفتم تیتر بنویس گفت نه اول ازمایش اگه مثبت شد بعد تیر البته دکتر داخلی بود ولی هرسری میرفتم دکتر زنان برام تیتر بتا مینوشت همون اول ازمایش دادم امروز جوابشم گرفتم منفی شد الان چکار کنم امکان داره باردار باشم تبترم پایین باشه تو آز منفی شده باشه تیتر باید چند باشه که مثبت بشه یادمه انتقال جنین که داشتم بعد از دوهفته تیتر بتا مینوشت میگفت برو از بده اصلا آز مثبت منفی نمینوشت 

امکانش هست مثبت باشه تو تیتر نشون بده 

بیبی بلافاصله خط انداخت؟

نه بلافاصله نه اما بعد از چندقیقه انداخت قبلا که بیبی میزدم هاله نمینداخت حتی بعد از یکساعت 

فکر میکنم اگه تیتر مینوشت باز یه عددی نشون میداد الان هیچی که هیچی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.