2777
2789

بابا چرا اخه باید دوتا قلم جنس اونم ضروری ۵۰۰ پولش باشه؟ دیگه ارزونتر ازین نمیتونم به پوستم بزنم :(

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
آبرسان چی گرفتی؟ راضی هستی؟

ابرسان فارماسی گرفتم هنوز دستم نرسیده .

فیس واش هم لافارر 

سری پیش ۴۰۰ دادم آبرسان،  فقط ۳۰ میل بود ، ولی عالی بودا .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرسان فارماسی گرفتم هنوز دستم نرسیده . فیس واش هم لافارر  سری پیش ۴۰۰ دادم آبرسان،  فقط ...

سری پیش چه آبرسانی گرفتی؟ من فیس واس و شامپوم لافارره، از شامپوش راضی ام ولی از فیس واشش، که فوم هست راضی نبودم هنوز مونده استفاده نکردم، یه آبرسان خوب میخوام ۳۴ سالمه نمیخوام پوستم خشک و چروک بشه.

سری پیش چه آبرسانی گرفتی؟ من فیس واس و شامپوم لافارره، از شامپوش راضی ام ولی از فیس واشش، که فوم هست ...

اینو من از ترکیه گرفتم. ایران پیدا نکردم .واسه پوست چرب و واقعا یه حالت مخملی داره ، ولی نمیدونم چرا واسه من آبکی بود .یه ماهه هم تموم شد . الان دیدم زده بود ۱۹ دلار !

تعریف فارماسی رو هم خیلی شنیدم .اونم ترکیه ایه ولی لافارر ایرانیه.  

منم فوم لافارر گرفتم ، ازون قرمزا ، خیلی تعریف کرده بودن ، کاش واسه پوست من خوب باشه .

دقیقا     من ۴ تا دونه ماسک ورقه ای خریدم ۲۰۰    

دونه ای پنجاه ؟ حالا خوبن ؟ 

دیگه کم کم یه سری چیزا از خریدامون حذف میشن :/