2777
2789
عنوان

بعد مدت ها به عشقم پیام دادم 😔💔+اسکرین و استوریش

| مشاهده متن کامل بحث + 5275 بازدید | 78 پست
دلبر لاشی رو خوب اومدی، اینجور آدما برای سرگرمیشون میان سمت دخترا ، و دخترا یک دل نه صد دل عاشقشون م ...

اخه اینا اصلا ارزش ندارن بخدا همش واسه بیکاریه اگ سرگرم بود این کارا نمی‌کرد 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر....من کلا تو کفم...دهنم از تعجب باز مونده....آخه این آدم که بلد نیست حتی فارسی رو درست بنویسه ازش میخوای بهت درس زندگی بدههههههه؟این حتی درس دیکته هم بلد نیست چه برسه درس زندگی....😳متاسفم برات که انقدر سبکی انقدر حقیری.حالم از هر دو تون به هم خورد

ببخشید اینو میگم من حالم از پسره بهم نخورد. "حالم از تو بهم خورد." خودآزاری داری. و اویزونی بشدت ...

دقیقا منم به پسره حق دادم.. یکی اینجوری اویزونم بود البته همکلاسی هنرستانم بود رفتاراش نگاهاش همه چیزش واسم حال بهم زن بود حتی التماس هاش آخه وقتی طرف واسه خودش ارزش قائل نیست چرا ما باشیم؟ 😕😑

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

سلام شماره هاشو پاک کن هر چقدر تنها بودی دوباره سراغش نرو من دو تا اسکرین خوندم از جواباش هنگ کردم خیلی سرد جواب داده ولش کن بزار هر کدوم زندگیتونو بکنید

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

گفتنی ها رو دوستان گفتن

فوش دادن 

تحقیر کردن

نصیحت کردن

راهنماییت کردن

بستگی به خودت داره بخوای همینجوری ادامه بدی یا از زندگیت حذفش کنی.امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری چون لایق تحقیر و تمسخر یه پسر بچه دوزاری و بی ادب و بی شخصیت نیستی.♥️

یه چشم ارباب ته پیامات کم بود😐😐😐😐😐

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بچه ها کسی که اولین بار عاشق کسی میشه نمیدونه باید چیکار کنه

نمیدونه باید چجوری پیام بده

از سیاستای رابطه خبری نداره

به همه چی چنگ میزنه که کسی که عاشقشه رو نگه داره

استارترم دوست نداره که تحقیر شه دوست نداره آویزون باشه

فقط بلد نیست چجوری توی این موقعیت رفتار کنه

دوستانه راهنماییش کنید

کسی که توی همچین موقعیته به اندازه ی کافی احساس تنهایی میکنه شما کمکش کنید 

دلشو بیشتر از این نشکنید

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
بچه ها کسی که اولین بار عاشق کسی میشه نمیدونه باید چیکار کنه نمیدونه باید چجوری پیام بده از سیاستا ...

هرچی خواستن گفتن دیگه چی بگن :))) 

مرسی از درک بالات❤😔

هرچی خواستن گفتن دیگه چی بگن :)))  مرسی از درک بالات❤😔

درکت میکنم ولی خب بعد از چند وقت تازه میفهمی باید چیکار کنی 

حق بهت میدم بلد نباشی چجوری پیام بدی

حق بهت میدم تا مدت ها ناراحت باشی 

تو دوست خوب منی

بمیرم الهی برات❤

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...