2777
2789
عنوان

کسی میدونه اگه پارکینک و حیاط واسه همکف هست یا طبقه بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
هر دو ماشین داریم اما حیاط واسه پایینه و جنوبی راه ماشین نداره پارکینگ مال کیه؟ 

پارکینگ فقط جای یک ماشین داره؟ اگه جای یک ماشینه فقط پس کسی که همکفه یا کسی که سهم بیشتری داره مقدم تره البته بازم دقیق نمیدونم اما هرجا دیدم اکثر همکف از پارکینگ استفاده کرده حالا میتونید بازم برید بنگاه که ببینید حق ب کی میده

قانونا ساختمان شما د‌و واحدی حساب میشه و حیاط و پارکینگ و راه پله و پشت بام مشاع هست 

اصلا حتی اجازه دیوار کشی حیاط رو ندارید 

و اینکه حیاط باید و الزاما باید دسترسی همه واحد ها بهش تامین بشه این حتی قابل شکایت هست 

و اینکه اگر نوساز هست حتی از شهرداری و طراح معماری هم میشه شکایت کنید واسه محدودیت دسترسی به حیاط

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه حیاط جنوبیه؟ 

هست که هست 

وقتی دو واحدی هست دسترسی به حیاط الزامی هست حتی شده با یک راهرو این تخلف طراحی و تخلف مجوز کار و تخلف پایان کار هست 

و در مورد پارکینگ اینکه برید سند تفکیکی رو ببینید که کدوم واحد فاقد پارکینگ هست توی سند مشخص هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
هست که هست  وقتی دو واحدی هست دسترسی به حیاط الزامی هست حتی شده با یک راهرو این تخلف طراحی و ت ...

ببخشید خونه را شراکتی خریدیم و حالا اختلاف پیش اومده

سند نداره قولنامه ای هست

بیشتر همون اول باهم تفاهم میکنند ولی اکثرا چون شما طبقه بالا هستید و ورودتون هم از پارکینگ هست پارکی ...

نه ورود از راه پله هست و بینش با پارکینگ دیواره راه ورودی خواهرم پارکینگه

ببخشید خونه را شراکتی خریدیم و حالا اختلاف پیش اومده سند نداره قولنامه ای هست

به هر حال شهرداری وضعیت تکفیک رو‌ می‌دونه عزیزم

باید ببینید توی نقشه ها چی بوده شما باید اون نقشه ها و وضعیت تفکیک رو چک کنید 

سند نداره اما پایان کار داره  کجا باید برم ببینم؟

عزیزم تو همون قولنامه هم باید قید شده باشه 

میخوای عکسش رو بفرست چک کنم 

و پایان کار داره 

پس شهرداری میتونید پیگیری کنید