الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی با اجازه بچه ها دخترم تو تب میسوزه پاشویه و استامینوفن دادم زیاد فرق نکرده..چیکار کنم تبش بیاد پایی.میترم تشنج کنه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
خیلی خییییلی خییییییلی اشتباه بزرگی کردی ..هیچوقت نباید اینطوری به شوهرت بگی مثلا چاقم..یا بدنم رو فرم نیس..یا جذاب نیستم ..با اینکارت ذهن اونو مشغول میکنی کم کم بدن تورو با بقیه مقایسه میکنه ...همیشه باید از خودت تعریف کنی از بدنت از جذابیتت اعتماد به نفس داشته باش...
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
سلام خب آدم با بارداری و زایمان مثل قبل نمیشه هر بارداری به اندازه ۵سال آدم روشکسته میکنه مخصوصا اگه بچه شیر مادر رو بخوره البته این ۵سال رومادرجونم اینا میگفتن جنبه علمی نداره