2777
2789

نه نخوریا روغن کرچک رو یکی از فامیلامون خورد بیچاره خیلی سخت زایمان کرد

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم ۳۷هفته بودم تلاش خودمو شروع کردم و نمیدونستم اینقدر زود اثر بزاره که ۳۸هفته و دو روز زایمان کردم،دکترم قرص مغربی رو داده بود که هم صبح بخورم هم غروب.که براساس تجویز خودم😂هم واژینال استفاده کردم و هم میخوردم.از پله بالا برو.با اینکه آسانسور داشتیم خونمون طبقه سومه اما هفته ۳۷به بعد با تمام نفس کم آوردن از پله بالا میرفتم.رابطه ج ن س ی هم خیلی تاثیر داره.ورزش اسکات خیلی خوبه.پیاده روی های یک ساعته هفته های آخر خیلی خوبه من از ۳۲هفتگی ورزش بارداری انجام میدادم ‌ و تقریبا یک روز درمیان پیاده روی نیم ساعته.دو روز قبل زایمانم یه پیاده روی سنگین رفتم که قشنگ سر پسرمو تو لگن احساس میکردم.ولی گل مغربی برای نرم شدن دهانه رحم خیلی خوبه .روغن کرچک هم خوردم که بعد سه ساعت شکمم کار کرد و تخلیه شد.

روغن کرچک و که خوردی چقد بعدش زایمان کردی؟

عزیزم بعد سه روز.روغن کرچک خیلی تحریک کننده ی قوی نیست فقط روده ها رو به حرکت درمیاره کمی باعث تحریک زایمان میشه،دکتر ها بیشتر برای تخلیه روده میدن که هنگام زایمان مدفوع نکنی.بهترین و موثر ترین پیاده روی و پله بالارفتن و حرکت اسکات روزی چند بار بزن اگر کلاس ورزش میری هم به ماما بگی کمکت میکنه.در کل تحرک زیاد داشته باش مشکلی بوجود نمیاد.هرچه بیشتر راه بری و از پله بالا بری سربچه پایین تر میاد

البته درد زایمان یهویی میاد ،یهو دیدی  امشب دردت اومد_من ۳۹هفته و ۴روزاومد_یهو لکه بینی پیدا کردم و فردا پس فرداش دنیا اومد😁

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀