2777
2789

چیزی نداره اخه میگم حکم توقف اموال بگیرم بعد چجوری کار کنه مهریه بده از طرفیم میگم بیخیالش دلم نباید بسوزه 

نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای جدا شی

دست بزن. فحاشی. اعصبیه . امتحانشم کردم قبول کرد

نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉
وقتی میگی دلم نمیاد مطمنی میخوایی جدا شی؟ 

اره صد در صد ولی نمیدونم دلم براش میسوزه  ک حکم توقف اموال بگیرم 😔

چقدر ما زنا بدبختیم و احساسی اگه مردام نصف احساس زنارو داشتن زندگیا گلستان میشد

اره بخدا گل گفتی

اره صد در صد ولی نمیدونم دلم براش میسوزه  ک حکم توقف اموال بگیرم 😔

قشنگم ب این فک کن ک بد جدایی خودتم باید ی منبع درآمدی داشته باشی حکم توقف نگیر اما مهریتو بگیر تنها زندگی کردن خرج داره باهاش راه بیا اما حق خودتم بگیر❤️

قشنگم ب این فک کن ک بد جدایی خودتم باید ی منبع درآمدی داشته باشی حکم توقف نگیر اما مهریتو بگیر تنها ...

درسته🥰