2777
2789
عنوان

افسردگی،

82 بازدید | 9 پست

خانوما من چندساله تشخیص داده دکتر که افسردگی دارم و دارو داده خوب بودم ولی تازگیا دیگه خیلی حالم داره بد میشه، میافتم تو جا و حوصله هیچیو ندارم، به قهوه و هزارتا کوفت وصل میشم تا بتونم از جام پاشم.

بیرونم میرم بغض میکنمو میخوام بیام خونه بخوابم . خیلی حالم بده تراپیم میرم ولی اثر نداره واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم همش دنبال کمکم ولی انگار هیچکی نیس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اگر جلسه های درمانی شما با تراپیست تون جوابگو نیست حتما تراپیست تون رو عوض کنید. از طرفی حتما چکاپ پزشکی برید تا از نظر پزشکی بدنتون چک بشه. گاهی اوقات مشکل منشاء جسمی دارد.

میتونم بپرسم دکتری که پیشش میرید چه تخصصی داره؟

تراپیست هستش 

بله تراپیست کلا به درمانگران گفته میشه

از این نظر گفتم که ممکنه روانشناس عمومی باشه و توانایی درمان شما رو نداشته باشه و لازم باشه که به روان درمانگر یا روانکاو مراجعه کنید.

بله تراپیست کلا به درمانگران گفته میشه از این نظر گفتم که ممکنه روانشناس عمومی باشه و توانایی درمان ...

کسیو میشناسی بهم معرفی کنی که تراپی کنه انلاین؟ چون ایران نیستم

کسیو میشناسی بهم معرفی کنی که تراپی کنه انلاین؟ چون ایران نیستم

خیر متاسفانه تراپی آنلاین جوابگو نیست برای شما

اگر خارج کشور هستید ایرانی هایی پیدا میشن که اینکارو به عنوان تراپیست حضورا انجام میدن و یا تراپیست های ماهری سراسر دنیا و در کشور های مختلف هستن که میتونید حضورا به اونها مراجعه کنید.