2777
2789
عنوان

رابطه ازدواج با هدف بزرگ

114 بازدید | 16 پست

بنظرتون یک اقا که در حال تحصیل هسته و هدف های بزرگیم مثلا داره ازدواج مانعش میشه ؟ برای رسیدن بع اهدافش 

مثلا باید این کار کنه و شغل ازاد داشته باشه به درسش نمیرسه وقت واسه اهل خانوادش کم میزاره 

و این مباحث

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد اقایون مساله شده براشون خب واسه کی میخواید پیشرفت کنی؟

اخه مسئله شخصی نیست بحث پیشرفت شخصی نیست 

همیشه که تو زندگی نباید به فکر خودمون باشیم یه بارم وقف کنیم خودمون رو واسه کارای بزرگ تر ،مردم ،خدا...

اخه مسئله شخصی نیست بحث پیشرفت شخصی نیست  همیشه که تو زندگی نباید به فکر خودمون باشیم یه بارم ...

خب یه زنی پیدا کن اونم پایه باشه اگرم کسی و دوست نداری خب تنها بمون کار کن دیگه 

نفهمیدم دقیقا چی گفتی ولی اگه فک میکنه مانعشه  مانعشه  اما اگه طور دیگه فک میکنی ..

بنظر خودم مشکلات از زمانی شروع میشه که ادمی اعلام استقلال کنه حالا ازدواج دو برابر میکنه مسولیت بیشتر و بچه چند برابر

خب یه زنی پیدا کن اونم پایه باشه اگرم کسی و دوست نداری خب تنها بمون کار کن دیگه 

کاش مسئله ها بهم وصل نبودن 

اقدام کردم سنمم زیاد نیستا منتهی چون کسی رو نمیشناختیم سنتی هم رفتیم جلو شخص مناسب واقعا پیدا نمیشه یعنی سخته خیلی

پس اصلا ازدواج نکنید چون اکثر ازدواج سنتی ها ادما بهم نمیخورن و رففیق نیستن

اگه نیازش رو حس نمیکردم که حالا حالا ها ازدواج نمی خواستم کنم که 

جدای اون نیاز یک خانم پشت همسرش باشه هواشو داشتع باشع مرد هم انگیزش بالا میره هم تلاشش و هم یک فردی رو تو سختی کنارش داره که کم نیاره راه سخت و دشواره

اگه نیازش رو حس نمیکردم که حالا حالا ها ازدواج نمی خواستم کنم که  جدای اون نیاز یک خانم پشت هم ...

اون خانوم برعکسش باشه از زندگی ساقط میشید پس اگرم دنبال رابطه هستید برید سمت اشنایی و ازدواج غیر سنتی یکم بشناسید طرفو

اون خانوم برعکسش باشه از زندگی ساقط میشید پس اگرم دنبال رابطه هستید برید سمت اشنایی و ازدواج غیر سنت ...

حالا این بحثا درست ولی خیلی جای بحث داره چون مذهبی هستیم اینا این بکنار 

بحث اینکه فرض خانم پیدا شد و همراستای هدفم بود 

چون پسر شغلش ازاده چون درس میخونه خرج خوراک و پوشاک اب برق و گاز و... باید بده و خیلی خرجای دیگه خخ

حالا این باید کار کنه این کار کردن مزاحم میشه درسته ؟