2777
2789

مردها پسر بچه هایی هستن که وقتی زیاد بگی فلان کار رو کردی حتی اگه نکرده باشن میرن انجام میدن.

شما هم سعی کن به شوهرت نزدیک بشی .بهش محبت کن احترام بذار.ازش تعریف کن .غذاهایی که دوست داره بپز.کاری می‌کنهه ازش تشکر کن و سعی کن سوپرایزش کنی.با نوشتن یادداشت عاشقانه و گذاشتن توی کیف پولش.یا با رژ لب روی اینه .گهگاهی پیام های عاشقانه بفرست.یا از گوگل ماساژ یاد بگیر و یه شب ماساژ بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها پسر بچه هایی هستن که وقتی زیاد بگی فلان کار رو کردی حتی اگه نکرده باشن میرن انجام میدن. شما ه ...

مرسی بابت راهنماییت خانوم گل

بهش میگم دست بکش ازکارات میگ نمیتونم.بهش میگم هدفت ازاینکاراچیه میگ هیچی میگ سرگرمی.میگمش دوس داری منم انجام بدم میگ مگ خودتونهای ازجونت سیرشده باشی.خیلیم ادمه کله شقیه وبدجورم غیریته

از خودت تعریف کن .مثلا کیک درست کردی خوشمزه شده یا دسر .بگو خوشبحالت زن خوبی داری دوست داره برات کیک خوشمزه درست میکنی.میرید بیرون دور میزنید بگو چقد خوبه که تو کنارمی.با سیاست رفتار کن.حتی اگه دلی نباشه در ظاهر خودت رو عاشق نشون بده.خواستی تو دلت فحشش بده.

مرسی بابت راهنماییت خانوم گل بهش میگم دست بکش ازکارات میگ نمیتونم.بهش میگم هدفت ازاینکاراچیه میگ هی ...

شوهر من یه مدت اینستا نصب کرده بود.وقتی خانمها رو نگاه میکرد بهش میگفتم حیف این چشمای خوشگلت نیست تو اون دنیا بخاطر این خانما میله داغ توش میکنن.زیاد تکرار نمی‌کردم .ولی گهگاهی میگفتم دیگه حرفش کرد.شما هم مستقیم نگو چرا این کار رو میکنی.بگو حیف نیست وقتی که ماله منه و با بودن با من برات خدا پاداش و اجر بهت میده با گوشی هدر میدی.

یه حالت تفریحی داره انجام میده.سعی کن وقتی خونه هستش زیاد آشپزخونه نری و بیشتر کنارش بشینی .اخباری چیزی بلدی بگو.اونم حرف زد حتی اگه کامل جریان رو بلد بودی بگو نه نخوندم.کدوم کانال بود با ذوق گوش بده. ریز ریز بپرس

مشاور روانشناس و خانمهای این سایت نمیتونن هیچ کمکی کنن.فقط خودت میتونی به زندگیت کمک کنی وچیزی که میخوای به دست بیاری.اما با دعوا قهر ناراحتی شوهرت بیشتر فاصله میگیره و وقت بیشتری داره بره تو گوشی.پس حتما کارهایی که گفتم انجام بده.ان شا ء الله که نتیجه میگیری