2777
2789

تو تاپیک قبل تعریف کردم قضیه چی بوده، 

شخصی از فامیل ب عنوان خواستگاری از من خواست باهاش اشنا شم

بعد ی مدت برام تعریف کرد ک ۶ سالی با دختری دوست بوده و رابطشون ازدواجی نبوده اما عاشقش بوده و رابطه کات شده. من زمانی این موضوع فهمیدم ک بهش دلبسته بودم.نمیخوام از دستش بدم. متولد ۷۲ هست. ایا میشه چنین مردی رو مجدد عاشق خودم کنم؟ چجوری میتونم اونقد براش پر رنگ شم ک شخص قبلی از یادش بره؟؟؟کسی بوده چنین شرایطی داشته و اون مرد رو مجدد عاشق خودش کرده باشه؟ یا امکان نداره مجدد عاشق شه؟ 

بنظرم اصلا اصلا اصلا اصلاااا اینکار نکن یکی میشناسم که بعد سالیان سال هنوز داره میسوزه و پسره هنوز به فکر اون دختره است 

زندگیت داغون نکن 

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادش نمیره شخص قبلیو هرکاری هم‌کنی اون ی جایی تو ذهنش خواهد داشت

بهم گفت من ۵ تا بچه هم داشته باشم ی تشابه اسمی اونو یاد من میندازه و تو توقع نداشته باش بتونم کامل از ذهنم بیرونش کنم چون دست خودم نیست. بعد ک اینو گفت واقعا میترسم و حالم بده

اره ولی عشق سابقش رو فراموش نمیکنه

البته بستگی هم دارع چطور دختری باشه

اگ خیلی خوب بود رابطشون و دختره هم ادم حسابی بود فراموش شدنی نیست

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
بهم گفت من ۵ تا بچه هم داشته باشم ی تشابه اسمی اونو یاد من میندازه و تو توقع نداشته باش بتونم کامل ا ...

من اگ باشم این اقارو میذارم کنار .بعدا واست مشکل میشه فکرت و ذهنت درگیر میشه کلا اینو مطمئن باش

اره ولی عشق سابقش رو فراموش نمیکنه البته بستگی هم دارع چطور دختری باشه اگ خیلی خوب بود رابطشون و د ...

رابطشون ب قول خودش عالی بوده و بدون هیچ محدودیتی با هم بودن. رابطه خوب و … 🤦🏻‍♀️

منم دقیقااا از همین میترسم اما توان حذفش از زندگیم ندارم😢

اینجور که گفتی فکر نکنم مدت آشناییتون زیاد باشه؟!

ادم ۲ و ۳ سال بسوزه تا فراموش کنه خیلی بهتره تا تموم عمر بسوزه و خودش لعنت کن 

فکر کن یکبار اسم اون بجای اسم تو صدا بزن بعد ببین اصلا میتونی تحمل کنی

چند سالته؟

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
من اگ باشم این اقارو میذارم کنار .بعدا واست مشکل میشه فکرت و ذهنت درگیر میشه کلا اینو مطمئن باش

عقلم همینو میگه اما تواناییش ندارم

ترس تمام وجودمو گرفته

از وقتی این موضوع فهمیدم یک لحظه ارامش ندارم

اینجور که گفتی فکر نکنم مدت آشناییتون زیاد باشه؟! ادم ۲ و ۳ سال بسوزه تا فراموش کنه خیلی بهتره تا ت ...

من همین الانم ک درموردش با من صحبت کرد شدیدا ب هم ریختم

اینقد روانم اسیب دیده ک حد نداره

زمان اشناییمون ۵ ماه