2777
2789
عنوان

تولدم 😔

119 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

۱ تیر تولدم بود‌.شوهرم از قبل ب خواهرم گفته بود استوری نزار من سوپرایز میکنم.

۱ تیر رفتیم جایی دیر برگشتیم حالا توقع سوپرایز کردن نداشتم دیروز میگفتم دیر وقت

شاید فردا سوپرایز کنه

عروسی پسر داییم ۲ روز دیگس شلوار لی و کرم نداشتم

شوهرم عصری برگشته میگه شلوار لی و کرمم کادوت😔کاش یه شیرینی هم میخریدم😐

خلاصه هرچی گفت بریم یه کیک کوچیک یا شیرینی بخریم نخواستم

اخه من نه کرم داشتم نه شلوارلی.یعنی چی؟خیلی ناراحتم .اما دیگ بعد از اون حرفش هیچی تو چشمم نیست

من تولد اون سنگ تموم میزارم

جالب اینجاست من ازش کادو نخواسته بودم

خیلی بد بشنویی سوپرایز میشی اما ببینی کشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داشتی عکسشونو بزار 

مبارکت باشه سخت نگیر 

نمیخام ناراحتت کنما ولی منو چی میگی ک حتی تو تولدم ی تبریک هم نگفتن نه کیکی ن کادویی😂😂😂

بیخیال سال بعد سوپرایز شی ایشالا

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
باشه میزارم گلم نه سخته ۵ روز تو دلم میگم یعنی چی خریده

قربونت 

ای جانممم 😅😂

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

قشنگهههه😍😍ب خوشی بپوشی

نه هیچ سوپرایزی در کار نبود گفت حالا تو ۳۰۰ ب شلوار و ۲۰۰ ب کرم دادمو کادو نمیدونی

اول تولدت مبارک عزیزم پس من چی بگم که سنگ تموم گذاشتم برا شوهرم اما دریغ از یه تولدت مبارک چه برسه شیرینی کادو

اول تولدت مبارک عزیزم پس من چی بگم که سنگ تموم گذاشتم برا شوهرم اما دریغ از یه تولدت مبارک چه برسه ش ...

فداتشم مرسی 

واقعا چرا اخه

خیلی دل ادم میشکنه .من خودم براش یه کیک پختم بهتر از بیرون  ژله عالی

تومن تومن پول جمع کردم براش یه بولیز خوشگل خریدم .اما اون

داداشم کار درست و حسابی نداره .۱۷ سالشه .۱۰ روز قبل تولدم کادو خرید برام یه تیشرت مارک با یه کلاه مارک. زنگ زده بود

میگفت ابجی .برا تولدت یه چیز خوشگل میخرم بیام پیشت

فداتشم مرسی  واقعا چرا اخه خیلی دل ادم میشکنه .من خودم براش یه کیک پختم بهتر از بیرون  ژ ...

خدا میدونه برا تولدش همه رو دعوت گرفتم کیک تزییناتو کادو هرچی که فک کنی برا یه تولدت لازمه بخدا خودش باورش نمیشد تولدم دلم شکست اونطور کرد ولی خودمو زدم بیخیالی چه میشه کرد فقط رنجش ماله خودته