2777
2789
عنوان

خاهرا

176 بازدید | 14 پست

کسی امشب میتونه لطف کنه برام هفت مرتبه ناد علی بخونه به نیت دلم 😭من هشت ساله منتظرم نه ردم میکنه خدا نه جوابمو میده شاید با نفس حق شما حاجت گرفتم 😭الهی خیرش بیاد تو زندگیتون

خدایا برای همه چی شکرت

اسمتو بگو..من برای شما میخونم.

شما برای من بخون💔

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اسمتو بگو..من برای شما میخونم. شما برای من بخون💔

مرسی عزیزدلم چشم حتما میخونم اسمتون رو بگید لطفاا❤️ اسم من زهراست به نیت دلم بخونید 

خدایا برای همه چی شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزدلم چشم حتما میخونم اسمتون رو بگید لطفاا❤️ اسم من زهراست به نیت دلم بخونید 

اسم منم ملیحه ست.

شما هم ب نیت دل من بخونین.

انشاالله خدا حاجت همه رو بده و در کنارش حاجت شمارو.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اسم منم ملیحه ست. شما هم ب نیت دل من بخونین. انشاالله خدا حاجت همه رو بده و در کنارش حاجت شمارو.

چشم عزیزم حتما بعد نماز عشام براتون میخونم ان شاءالله حاجت روا شید ❤️😘

خدایا برای همه چی شکرت

منتظر چی هستی گلم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
مخالفت دارم توی ازدواجم هشت ساله فقط خدا میتونه کمکم کنه همیشه دارم دعا میکنم اما من گناهکارم 😔

نماز استغاثه به امام زمان رو بخون تو مفاتیح هست 

ان شالله که خوشبخت بشی گلم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
ممنونم عزیزم چشم حتما لطفا دعام کنید 🤍حاجت روا شید

منکه روسیاهم ان شالله امام زمان در حقت دعا کنه گلم 

چشم عزیزم حتما بعد نماز عشام براتون میخونم ان شاءالله حاجت روا شید ❤️😘

گلی براتون خوندم.

انشاالله ک حاجت روا شین♥️

ذکر یونسیه خیلیی خوبه.

گلی براتون خوندم. انشاالله ک حاجت روا شین♥️ ذکر یونسیه خیلیی خوبه.

مرررسی عزیزدلم ممنونم واقعا 🥺 ان شاءالله حاجت روا شید منم الان نماز میخونم برای شما میخونم❤️

خدایا برای همه چی شکرت